De beste stedene å bo & pensjonere med barn

January 24

De beste stedene å bo & pensjonere med barn

Søker etter en ny by å leve i krever en rekke forsiktig beslutninger. Når du er en pensjonist som også oppdra barn, vil du mer enn sannsynlig bli tiltrukket til steder som har trygge omgivelser, gode skoler og masse aktiviteter for å holde deg opptatt. Fra ørkenen til stranden fjellene tilbyr byer over hele USA alle disse insentiver pluss naturlig vakre landskap.

Scottsdale, Arizona

Scottsdale rangert #1 av Parenting magazine som den tryggeste byen i USA, og er en ørken samfunn som har lav kriminalitet og en rekke fritidsaktiviteter for pensjonister. Byen nesten 250 000 innbyggere har fem videregående skoler og en community college. Arizona State University er ni miles unna i Tempe. Scottsdale har også et yrende sentrum shoppingområde og mange golfbaner for pensjonister til å nyte. Sammen kan familier besøke Pinnacle Peak Park, en 185 acre naturområde med løyper for heste ridning, fotturer og terrengsykling. Byen har også et familievennlig akvatiske senter som har en rundetid pool, lazy river og stor vannsklie.

Honolulu, Hawaii

Oppført av Forbes magazine som en av topp 10 sikreste og mest livable byer i Amerika, har Honolulu, Hawaii lav kriminalitet, minimal trafikk dødsfall og pittoreske strender der pensjonister og deres barn kan slappe av og ha det gøy. Det finnes en rekke offentlige og private skoler for barn å delta. Honolulu har også to høyskoler og tre universiteter. Familier kan slappe av på Waikiki Beach eller delta i vannsport som surfing, paraseiling og snorkling. Honolulu har også en dyrehage med over 1200 dyr og USS Arizona War Memorial Museum.

Loveland, Colorado

Navngitt som en av Amerikas beste steder for boomers pensjonere, den lille byen Loveland, tilbyr Colorado et sammensatt felleskap på bakgrunn av fantastisk Rocky Mountains. Loveland ligger 45 minutter fra Denver, og har et historisk område med mange familieeide butikker og restauranter. Barna kan delta på en av 18 barneskoler, fem midt skoler og fire videregående skoler. Området rundt Loveland er moden med aktiviteter, fra ski på Rocky Mountain nasjonalpark til sykling langs turstier på Lake Loveland.