De beste stedene å bo i Richmond

August 29

Richmond ligger forankret i landets historie. Det er hovedstaden i Virginia og Jamestown, den første britiske kolonien i hva er nå dagens USA. Når du bor i Richmond, er det umulig å unnslippe spøkelsene av byens fortid. Hvis du vurderer å flytte til Richmond, oppdage de beste stedene å ringe hjem.

Ginter Park

Ginter Park er kjent som Richmond første forstad. Det er oversådd med historiske hus og rolig, treomkranset gater. Men bare fordi det virker som typiske søvnige nabolaget betyr det ikke har førsteklasses underholdning. Nærliggende Broad Street er hjem til et livlig underholdning-distrikt, med mange restauranter, klubber og barer. Det er også flere museer i området. Ginter Park ligger på nordsiden av byen i det som kalles nordsiden, en samling av kjent for sine arkitektoniske artisteri. Det er også flere universiteter, høyskoler og profesjonelle skoler i området, inkludert Virginia Union-universitetet.

Kirken Hill

Kirken Hill har en rik historie, spesielt siden det opptar landet opprinnelig kartlagt for Richmond, som åpenbart har vokst forbi kantlinjene. Kirken åsen er hjem til den berømte St. John's Church, hvor revolusjonerende Patrick Henry ga talen «Gi meg frihet eller gi meg døden». Området er også befolket med mange townhomes, som innbyggere ofte kjøpe å renovere. Ennå til tross for slike oppussing opprettholde fasadene bygninger sitt historiske utseende. Området er hovedsakelig opptatt av midt - og overklassen personer og er hjem til flere vakre parker.

Bydelen Fan

Richmond Fan distriktet er kjent for sine mange restauranter og kafeer, og et perfekt sted for enkeltpersoner og par som ønsker å oppleve fasilitetene til bylivet. Nabolaget er også hjem til monumentet Avenue, et berømte stripe som memorializes krigsveteraner og tennis superstjerne Arthur Ashe. Fan, som det kalles kjærlig, er også hjem til Virginia Commonwealth University og er nær mange parker og museer. Nabolaget er perfekt for arkitektur buffs, som den har den lengste strekningen av viktoriansk arkitektur i USA