De beste stedene å bo i Phoenix

October 18

Angi Phoenix, og du fort innse hvorfor Arizona byen har fått kallenavnet dalen av sø ligger midt i en ørken klima, temperaturer i området enkelt nå tre sifrene i sommermånedene. Men det har ikke hindret utviklingen av en av de største urbane områdene i landet. Hvis du ønsker for å ringe Phoenix hjem, kan du lese veiledningen for å finne de beste stedene å bo.

Arcadia

Ved sin populære og eksklusive forstaden nabo Scottsdale, Arcadia er et ganske velstående strøk i Phoenix. Mens de fleste av de beste områdene å leve i regionen Phoenix er utenfor byen, Arcadia er en av de få stedene som faktisk i urbane sentrum, gir det lett tilgang til mange av downtown Phoenix attraksjoner og lagring på lange pendler ganger innbyggere i andre omkringliggende samfunn opplever. Innbyggerne i Arcadia trenger ikke å ofre komfort for byen lever som hjem ofte store og mange gir god plass til familie og kjæledyr spille. Området er også hjem til den Phoenix Zoo og flere parker og regionale flyplassen er en kort 15 minutters kjøretur.

Willo

Anerkjent som en av Phoenix tidligste forsteder, er Willo en liten, historisk samfunn nær byen urbane sentrum. Området er befolket av mer enn 700 historiske hus fra 1920 til 1940-tallet, i eklektisk stiler fra spansk Colonial til viktoriansk. Faktisk, en gang i året innbyggerne i nabolaget åpner sine dører til hverandre og utenfor besøkende å vise frem sine historiske egenskaper. I tillegg er samfunnet veldig tett sammensveiset, med en rekke aktiviteter planlagt hele året, inkludert et utendørs filmkveld.

Gilbert

Selv om teknisk en forstad til Phoenix, er Gilbert et perfekt sted for familier som ønsker for å oppleve den store byen uten å leve i et stort urbant område. Samfunnet, som hevder veddeløpsbanen, er kjent for sin enestående skoler og sine offentlige fasiliteter, inkludert de nybygde sandstein Recreation Center. Livet er litt kostbar i Gilbert, med familien medianinntekten i 2009 rundt $90.000 og hjem prisene like under $ 300 000. Hvis du liker golf, er området en virtuell lekeplass med mer enn 250 golfbaner.