De beste stedene å bo i Denver

November 25

For de som ønsker et selvstendig, godt utviklet urbant område med masse kultur og uteliv, ligger det alle i Denver, Colorado. Enten du er en natur buff som liker ski, noen familie med barn som trenger en god utdannelse eller en golf-entusiast som ønsker for å treffe noen runder, har Denver riktig nabolaget. Les denne veiledningen for å hjelpe deg å velge det perfekte stedet i Mile High byen å ringe hjem.

Bakketopp

Med en beskjeden befolkning på ca 13.000 er bakketopp nabolaget til Denver svært rimelig for t leve med bolig-prisene faller rundt $118.000 mark i 2009. De mest kjennetegn ved nabolaget er at det ligger høyere enn resten av byen, derfor navnet. Dette gir beboere vakker og unik utsikt over det urbane området. Mer enn halvparten av Hilltops innbyggere har fullført minst noen college, og gjennomsnittlig husholdning inntekt er ca $55.000. I tillegg til Denver International Airport er bare 17-mile kjøre og Colorado Rockies' omtrentlig er bare fem miles away, perfekt for sportsentusiaster.

Cherry Creek

Ligger i sør-området i Denver, er Cherry Creek kjent for å være et nabolag som blander nye og gamle, historiske hus sitter ved siden av nylig bygget utviklingen. Nabolaget, som hevder ca 5000 innbyggere, er også kjent som en shopping Mekka, med området a.r. til to store kjøpesentre. Cherry Creek kjøpesenteret er en lukket kjøpesenter, mens Cherry Creek Nord shoppingdistriktet er et utendørsområde med mer enn 300 eksklusive butikker og restauranter. Det er også en offentlig plaza som er vert for samfunnet arrangementer, en kunstfestival og en skøytebane. Det betyr husholdningsinntekt i 2009 var nesten $100.000, mens den gjennomsnittlige hjemme prisen var ca $700.000.

LoDo (nedre sentrum)

Lavere sentrum, forkortet av innbyggerne hip LoDo, tilbyr young urban fagpersoner i stedet å ikke bare leve, men å spille også. Området har et pulserende natteliv, med mer enn 70 barer og restauranter. Rundt 2.500 mennesker kaller området hjem, mange bor i hytter, loftene og leilighetene som ble bygget fra konverterte lagre. Området er nær Coors Field, hjemmebanen til fornøyelsesparken Colorado Rockies, museet for samtidskunst og Elitch hager.