De beste stedene å bo i Atlanta

June 30

Livet i store fersken er en eklektisk blanding av kultur, med statens sørlige historie både utfyller og kranglet med byens urbane elementer. Men det er denne eklektiske kvaliteten som lar Atlanta å tilby litt av alt for alle, fra tettbygde urbane sentre å forstads strekninger, landlige områder med store verft og store hus. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne de beste stedene å bo i Atlanta-området.

Buckhead

Ligger i den øvre delen av Atlanta og ofte referert til som uptown, er Buckhead et stort nabolag som inneholder nesten en femtedel av byens befolkning. Området er kjent for sin velstand, ofte referert til som Laguna Beach eller Beverly Hills of Georgia. Områdets postnummer har en gjennomsnittlig inntekt av mer enn $340,000 og hjem prisene nådde nær en million dollar. Faktisk Robb Report ofte lister regionen som en av topp ti mest velstående i landet. Hvis du liker shopping, tilbyr Buckhead beboerne en unik handleopplevelse med et internasjonalt anerkjent utvalg av butikker. Området er også et mekka for natteliv, med mer enn 300 barer og restauranter.

Midtown

Hvis regionen travle sentrum er mer din stil, enn Midtown er for deg. Dette nabolaget ligger mellom finansdistriktet i Atlantas sentrum og Buckhead. Midtown kjent for sin arkitektur, a.r. til noen av byens mest kjente bygninger. Kunst aficionado, nabolaget er hjem til berømte Fox Theatre, høy Museum of Art og andre nasjonalt anerkjent kunst institusjoner og ytelse sentre. Nattelivet i Midtown er svært aktiv, med nabolaget hevder mer enn halvparten av Atlantas nattklubber. Selv om rimeligere enn nærliggende Buckhead, Midtown er fortsatt pricey, men noen rimelig bolig finnes.

Virginia-Highland

Hjem til Jimmy Carter bibliotek og Museum, Virginia-Highland nabolaget er mye mer dempet enn Buckhead eller Midtown, gjør det ideelt for avslappet. Området er svært progressive, a.r. til første klimanøytral distriktet i USA. Nabolaget arrangerer også egne storby festival kjent som Summerfest, som inkluderer en parade, levende musikk, mat og samlinger fra lokale kunstnere. I tillegg har området skikkelig priset såvel som å kjøpe til priser mye lavere enn sine Buckhead eller Midtown naboer.