De beste spørsmålene å spørre en taktekking entreprenør

January 14

De beste spørsmålene å spørre en taktekking entreprenør

Taket av et hus er en viktig del av strukturen, og gjør endringer eller reparasjoner på taket kan være skremmende. Før du ansette en entreprenør å reparere eller erstatte taket ditt, er det viktig at du ber ham noen spørsmål for å sikre at du får jobben gjort riktig og til en rimelig pris.

Kan du gi referanser?

Noen taktekking entreprenør som er verdt å ansette har minst et par folk de har jobbet for i fortiden som vil være villig til å gi dem en god referanse. Ikke vær redd for å be om referanser fra noen som kommer til å være foretaket hovedverk på ditt hjem. Noen taktekking entreprenør uten referanser er ny og uerfaren eller har noe å skjule. Få referanser selv om du ikke følger opp på seg.

Er du lisensiert?

Taktekking entreprenører i mange stater kreves for å holde en rettsgyldig lisens. Sørg for å be om å se denne lisensen, som uten roofer ikke vil være riktig forsikret. Hvis en taktekking entreprenør ikke er forsikret, kan noen ulykker eller skader påført entreprenøren ende opp å bli betalt ut av lommen. Sørg for å se en kopi av entreprenørens forsikring og lisensiering dokumenter; ikke bare ta hans ord for det.

Hva koster jobben?

Kostnaden for taktekking arbeid er ofte den høyeste prioriteten for huseiere når du snakker til en taktekking entreprenør. Når forhandle prisen eller diskuterer arbeid, sørg for å spørre om det er noen ekstra kostnader eller om prisen du er oppgitt er totalprisen. Spør hvordan uforutsette tilleggsarbeid belastes og spør konsulteres før ekstra arbeid er gjennomført. Ikke la deg bli sittende fast med en større enn forventet regningen.

Hvor lang tid tar jobben?

Sammen med kostnader er tiden arbeidet vil ta for å fullføre svært viktig. Taktekking entreprenøren du gå med kunne være det billigste rundt, men han tar dobbelt så mye tid å gjøre arbeidet som alle andre, kanskje som lavere pris bare ikke verdt det. Spør hvor lenge jobben vil ta og gjøre at du vil bli konsultert om noe kommer opp. det betyr at arbeidet kan ta lengre tid.