De beste små eviggrønne trærne

August 18

De beste små eviggrønne trærne

Eviggrønne trær er trær som ikke slipp deres blader (eller pinner) med endring av årstidene. Selv om de kaster sine eldre nåler til tider, det er alltid nok igjen på treet, slik at det stadig ser grønn. Noen evergreens, som redwoods, vokse stor og kan nå 200 eller flere fot i høyden, men mange typer er vanligvis små, under 40 fot høye, og er nyttig for en rekke landskapsarbeid prosjekter.

Østlige rødt sedertre

Østlige red cedar (Juniperus virginiana L.) er en hardfør eviggrønt tre som vokser i store deler av Nord-Amerika. Den foretrekker full sol kan håndtere harde, tørre forhold i jord, fra surt til salt. Red cedar vokser fra 10 til 40 fot høy, med en figur som er i hovedsak pyramideformet men blir mer avrundet med alderen. Grenene er dekket med grønne skjell som forblir grønne hele året. Frukten er i form av små, kjøttfulle kjegler som inneholder en eller to frø i hver. Dyr og fugler tiltrekkes til dette treet som gir både Le og næringen for dem i store deler av året. Østlige red cedar gjør en god landskap treet og brukes ofte til å opprette en solid, naturlig windbreak.

Hvit Fir

Den hvite Gran (Abies concolor) kommer i flere forskjellige varianter, noe som blir ganske høy, godt over 100 fot. Andre kan være mye mindre. En variasjon, candicans, vokser i en kolonne ikke mer enn 12 fot høy, produsere, sølv-blå nåler. Selv om ikke så hardføre som noen typer, candicans krever et minimum av omsorg og gjør en god privat skjermen nær et hus eller en linje, men det kan bli winterburn i en vind området utsatt for kulden. Jord bør være godt drenert, som candicans vil dø i tung, leire jord.

Bristlecone furu

Bristlecone furu er et tre med en enestående opptreden, vokser i en ujevn form til en høyde av ca 20 fot. Dette treet vokser sakte, sammenlignet med mange andre eviggrønne arter, men dens unike utseende gjør det en god kandidat for en langsiktig landskapsarbeid treet. Dette treet er også tørke- og vokser i tørre, sandholdig jord. For å trives, må bristlecone furu beskyttes fra luftforurensning og harde, tørking vind. Bristlecone furutrær har tendens til spre og kan ende opp dekker et område som 15 fot over. Denne spredningen, må men treg, planlegges treet er først plantet slik at det ikke vil foregripe andre planter eller bygninger som den vokser.