De beste redskaper for emaljert støpejern Potter

July 8

Enamelware gryter og panner opprettes ved hjelp av en fiksering teknikk som legger et lag med farget emalje på metall base. Du få styrke og holdbarhet av et metall pan, uten å ofre farge eller design. Bruke høyre kasseroller er nøkkelen til overlevelse av støpejern emalje potter. De beste redskaper for potter av denne typen er de som ikke vil ripe eller ellers kjedelig overflaten av potten.

Beste bestikk

Staub er en av de ledende produsentene av emaljert retter og kjøkkenutstyr. Ifølge produsenten, bør du bruke nylon, tre eller plast kjøkkenutstyr med emalje potter. Redskaper laget av disse materialene matte ikke finish av emalje, heller ikke vil de ripe emalje. Alltid bruke produkter som er utformet for bruk med kokekar og ikke produkter utviklet for forberedelse. Plast spatler eksempelvis kan smelte hvis de berører bunnen av en varm panne.

Advarsel

Aldri bruke alle typer metall redskap i en emalje pott. Redskap riper mot overflaten av emalje, avslørende metall under. Dette metallet kan ikke være trygg for menneskelig konsum og kan være farlig for deg og din familie. Selv en liten ripe lar spormengder av metall å nå maten - og metall er potensielt giftig.

Betraktninger

Før du bruker noen redskap for matlaging i enamelware potten, teste produktet først. Redskap bør glir lett over overflaten på potten, uten fanger på bunnen. Hvis det tar makt å presse redskap, velge en annen. Med tre bestikk, som er generelt trygt å bruke, er potensielt farlige på en enamelware pott. Tre redskaper som er eldre, chips eller er fliser kan ripe potten.

Garanti

Når du kjøper en enamelware potten eller pan nye, kommer det vanligvis med en garanti fra produsent. Garantien dekker skade på potten, men ikke skade forårsaket av misbruk. Bruker feil type redskap er ansett som et misbruk og dekkes ikke av garantien. Hvis riper eller chips utvikler ved å bruke et metall kjøkken redskap, erstatte selskapet ikke potten. Før du forsøker å reparere potten selv, bør du likevel kontakte produsenten. Selv om skaden ikke er dekket, kan selskapet tilby å reparere potten koste deg eller tilby en redusert pris erstatning pott.