De beste Reblooming edderkopp Daylilies

May 7

American Hemerocallis Society, national organization for Dagliljer dyrkere og entusiaster, sponsorer Harris Olson Spider prisen hvert år for fremragende edderkopp Dagliljer. Disponerer definerer "spider" som en plante med petals fire ganger så lenge de er bredt. Stjerneformet edderkopp daylilies er buet, flerfargede, klemt, ruffled, oversize eller reblooming. Blomster hver vare bare en dag, men mange reblooming vil blomstre flere ganger i sin voksende sesongen.

Fløyel bånd - 2010

2010 Harris Olson Award for fremragende spider lily gikk til fløyel bånd, en stor store, mørke rebloomer som begynner blomstrende tidlig å midseason. Fløyel bånd har en grønn hals og sort-violet kronblad som står overfor og er åpent. Kronblader og kronblader vri og krøll på endene og skulderbladet grenen i seks retninger, produsere 35 til 40 knopper, notater rikelig Daylilies. Blomstene er merkbart duftende anlegget er grønn som ikke vil visne og brun over vinteren.

Bali akvarell - 2009

Bali akvarell er en stor lilla edderkopp som vant 2009 Harris Olson Spider Award. Blomstene åpne mål 9 til 12 inches tvers, og lavendel petals har en sølv vannmerke, et lysere område mellom petal kant og midten av blomstring. Flower's halsen er lyse gul-grønn. Bali akvarell er en rebloomer som sender ut grener med knopper og eventuell blomster, i sju retninger, ifølge rikelig Daylilies. Den produserer som 35 til 40 knopper om gangen, slik at det fyller et hjørne i hagen med uvanlig intrikat mønster og blek tropiske farger.

Sergeant Major - 2008

2008 Olson Harris Spider co prisvinneren, Sergeant Major, produserer blomster som er 11 inches bredt. Scarlet kronblader og kronblader slutten i en grønn halsen, så levende blomstrer er en standout i et blomsterbed. Anlegget er 44 inches høy og er en tidlig å midseason rebloomer, ifølge vannmølle hager. Bladverket fortsetter å vokse utover sommeren voksende sesongen, Sergeant Major er en semi evergreen Dagliljer. Det imponerende grøntområdet og reblooming blomster gjøre Sergeant Major et godt valg å feste på baksiden av en blandet sengen, bak kort, årlige planter som må erstatte hele sommeren.

Minner fra Oz - 2008

Minner fra Oz knyttet til Olson Harris Spider Award første plasser i 2008 og er en litt mindre blomst enn Sergeant Major, med uvanlige fargelegging. Planten vokser til 40 inches høy og blomstene er 9 tommer bred, ifølge Herrington Dagliljer hagen. Det er et midseason, reblooming edderkopp med et åpent ansikt. Kronblader og kronblader er rosa og har en mørkere rosa "øye," en særegen farge skyggelegging på noen daylilies, mellom petal kant og grønne halsen.