De beste produktene for rengjøring keramiske fliser

July 1

De beste produktene for rengjøring keramiske fliser

Det må være den blemmer varmen av ovn som bringer ut kule skjønnhet keramiske fliser. De kan være en showstopper tillegg til enhver stue, og gir deg utallige år utstråling og service hvis stelt riktig. Heldigvis, keramiske fliser trenger et arsenal av spesielle formler for å holde dem praktfull. Daglig feiende og noen grunnleggende nødvendigheter er alt som trengs.

Vann

Det blir ikke enklere enn dette. Vannet bør være nummer én gå-til produktet for å holde din keramiske fliser ren. Glasur og unglazed fliser vil ha stor nytte hvis tørker eller tørkes ofte med ren, klart vann. Mellom vasker, tørk opp noen søl umiddelbart. Unglazed fliser er spesielt utsatt for flekker. Når mopping, la ikke vannet blir grumsete eller det vil skjolder på din fliser.

Vaskemiddel

Noen ganger bestemte søl eller uhell vil oppfordre deg til å "rense" og vann alene er ikke nok for din fred i sinnet. Sprute litt mildt parabolen vaskemiddel i vann, men ikke for mye. Såper og vaskemidler må være skylles godt fra keramiske eller de forlater en klissete rester bak tiltrekke fotavtrykk og skitt.

Hvit eddik

En kopp hvit eddik lagt til en gallon av rent vann er et utmerket valg for rengjøring keramiske fliser. Eddik vil grave gjennom fett, skitt og mold. Det vil også skylle bort eventuelle gjenværende såpe som kan har bygget opp fra overivrig rengjøring.

Tips

Mørtel mellom flisene må litt ekstra forsiktighet. Når mopping, ikke overvelde gulvet med vann. Det pleier å gjennomgang av fliser og inn i grout som kanalene i Venezia. Du bør ikke se litt gondoler flyter mellom din fliser, selv om de venetianske. Hvis grout har blitt kjedelig og grå, kjøre en liten hvit eddik over det og la den sitte et par minutter før du legger noen natron. Når den fizzing stopper, børste forsiktig og skyll.

Advarsel

Blekemiddel og ammoniakk-baserte produkter er ikke gode valg for rengjøring keramiske fliser som de kan misfarge dem.. Unngå bruk av rengjøringsmidler på fliser, som kan lage riper i overflaten av fliser.