De beste pergolaer

January 24

Pergola er stor tre yard strukturer brukes til å legge til skygge og innredning i en hage. Disse strukturene oppsto i det gamle Egypt og ble populært under renessansen i Europa. I dag, kan søyleganger gjort eller kjøpt for å legge til en vakker tillegg ditt landskapsarbeid. Velge beste pergola kan være et spørsmål om å vite hva pergolaen design som er best for verksted eller hagen.

Hage rom

En hage rom pergola kan gjøres med tre latticework som gir skygge og skjønnhet. Vinrankene kan plantes slik at de vokser langs pergola og gi enda mer skygge som de dekker områdene i latticework. Utendørs gardiner kan også brukes på pergola legge til skygge, i stedet for vinranker.

Romerske pergolaer

Romerske søyleganger kan ha Romane som støtter strukturen. De kan være knyttet til et hjem eller atskilt og plassert i et basseng eller annen hage struktur. En slik utforming kan se riktig hjemme i den georgianske kolonistil eller spansk colonial hjem. De kan også se bra i hjem med store verft eller bassenger.

Post og strålen pergolaer

Innlegg og strålen søyleganger kan være vedlagt eller ikke hjem. De er flate tak strukturer som, som andre pergolaer står på høye, smale bjelker. De har også sperrer i taket som bidrar skyggen. Sperrene kan kuttes i ulike stilarter inkludert japansk stil med partisk kant, håndverker stil med rette kant, Viking stil med en buet bias, blant andre stiler.

Pathway pergolaer

Som navnet antyder, er veien Pergola konstruert for å gi skygge til gangveier i en hage eller utendørs hage. De kan ha tak som lar masse lys og kan tjene som en struktur som vinstokkene vokser. Hager kan være plantet langs disse Pergola å gi farge og skjønnhet til strukturer.