De beste Patio infrarød varmeovner

July 3

De beste Patio infrarød varmeovner

Investere i en infrarød Varmeovn er en utmerket måte å forlenge glede av din gårdsplass når været begynner å bli litt kjølig. Sammenlignet med konveksjon ovner, er infrarøde ovner ikke bare billigere å løpe, men også er mye mer effektiv på å holde deg varm, som luftsirkulasjon ikke vil forstyrre de infrarøde strålene når både du og alle faste flater i nærheten. Det finnes mange forskjellige modeller av infrarøde ovner, med ulike former, størrelser, intensitet og monteringsalternativer. Her er noen av de beste infrarøde ovner på markedet.

Bærbar infrarød terrassevarmeren av brann følelse

Denne høye frittstående varmeapparatet har en glatt og stilfull utseende med sin slanke halsen og skinnende svart finish. Den går på strøm i stedet for de dyrere propan som sin kilde til energi og har plugges i. Heldigvis, med knapt merkbart innebygd hjulene er det enkelt å flytte varmeren fra ett sted på terrassen til neste i henhold til dine behov. Varmeren er priset for $435 og kjører på 110V. Det vil varme patio raskt og jevnt, nå 100 prosent i bare sekunder og dekker en ni-fots radius foran den.

Infratech WD5024SS

Denne to-element infrarød Varmeovn ville være et utmerket kjøp for noen ønsker for å varme et patioområde fra en noe permanent beliggenheten, som varmeapparatet er utformet for å monteres på en vegg eller tak opptil 14 fot høy og kommer med nødvendig Montering materialet. Oppført på ca $559, er 39-tommers 240V varmeapparatet i stand å varme et 10-fots område både sikkert og effektivt, uten å fylle din gårdsplass i minst. En annen fordel med denne varmeapparatet er at den kan brukes med en fjernkontroll, smidig håndtering din gårdsplass temperatur fra setet uten å avbryte samtalen.

Patio Schwank 3000 SPW-JZ serien

Denne varmeapparatet er perfekt for terrasser som er utsatt for virkningene av høy luftfuktighet og vått vær det er bygd for å vare lenge, og leveres med en 10-års garanti. Noen av de forskjellige værbestandige funksjonene inkluderer fuktighet-resistente gnisten tenning og fuktighet-bevis elektrisk ledningene. Fordi det gir muligheten for å være koblet til en ventil, denne Swank varmeren fungerer fantastisk med vedlagte terrasser, og er spesielt populær i restauranter med terrasse plass. Den kommer i enten en rustfritt stål eller en pulver-belegge slutten slik at du kan velge beste titt for patio.