De beste paprika for West Virginia

April 19

De beste paprika for West Virginia

Paprika er en del av søtvier familien og vokse tilsvarende tomater i at de ikke liker været for kaldt eller for varmt. Paprika trives i jord rik på organisk materiale og beriket med en balansert gjødsel som 10-10-10 eller tilsvarende. Gi paprika planter 6 til 8 timers sun eller delvis sun, med en preferanse for morgensolen hvis temperaturen kommer over 90 grader Fahrenheit. Det mest suksessen i voksende paprika i West Virginia, Velg varianter som modne tidlig eller vokse godt i semi kjølig vær.

Gul paprika

"Golden" paprika produsere 3 tommers ved 3 tommers paprika som skifte fra grønt til gule når eldre. Disse brede, søt hybrid varianter fungerer godt for stuffing og salater. Golden "Calwonder" paprika er store - 3 1/2 tommer bred x 3 3/4 tommer høyt. De er søte, saftig og mildere enn de fleste andre paprika. "Gypsy" paprika planter er høytytende, lys gul varianter klar til innhøsting i 60-65 dager.

Rød

"Calwonder 300" paprika skifte fra grønn til rød hvis igjen på anlegget for å modne lenger. De er kortere vei og strømpe enn andre paprika varianter. "Calwonder" paprika er en kort-sesongen som modnes i 75 dager. "Røde Baby" produserer søt, miniatyr rød paprika klar til innhøsting i 60 dager. Mange varianter av grønn paprika moden til rødt når igjen på anlegget lenger.

Oransje

"Oransje Blaze" paprika modnes tidlig, har en søt smak og er veldig sykdom, særlig mot bakteriell spot blad. Peppers er klar for innhøsting i 65 til 70 dager på om 3 eller 4 inches lang og 1 1/2 inches bredt. Planten vokser til en høyde på 2 fot og spredte seg til 18 inches. "Acapulco" bell pepper starter gul før blir oransje. Det er mange tøffe, tykk-skinned for kjøligere klima som vest-Virginia og er klar til å høste i 68 dager.

Grønn

Flertallet av paprika begynner grønn og til slutt slå fargen lenger de modne på anlegget. Høste paprika mens de er grønt for en mindre søt, litt bitter-tasting pepper. "Calwonder 300" og Golden Bell"begge er anbefalt paprika varianter du kan høste når de er grønne. "Klokketårn" er en høytytende, bevist vinner som du kan høste når grønn eller modnet til rødt. Det gjør det bra i kjøligere vær og er klar til å høste i 73 dager. "Galaxy" også gjør det bra i kule regioner og produserer klumpete til semi langstrakt paprika som modnes i 76 dager. Høste dem før hindre dem fra å slå rød.