De beste mopper for rengjøring konstruert tregulv

June 8

Foretatt tregulv er laget med tre som er produsert i floor planker. De er annerledes enn laminat, som er fibertre med hard laminat shell på uten tre. Foretatt tregulv er ekte tre, så de trenger en mopp som renser uten mette tre med vann. Frotté hardvedgulv etasje mopper, tilgjengelig i flere størrelser, er det perfekte svaret.

Everyday søl

Selv om det ikke vil skade gulvet, er det lurt å bare bruke en sopelime for å rydde opp gulv på daglig basis. Bruker en mopp hver dag vil bare føre mer unødvendige arbeid. Sveiper opp smuler, er mindre søl og lo enklere med en tørr, ren kost enn med en mopp, asides fra lo mopper med flyttbare rengjøring strimler. De på utvikling tregulv, tregulvene og laminatgulv.

Små søl

Samsvarer med mopp på spill. Mindre søl, en lys plikt mopp med klut hode som du finner på maskinvare eller trelast butikken, er best for rengjøring konstruert tregulv. Disse klut hodet mopper rent uten å bruke masse vann, derfor det er mindre risiko for å skade gulvet. Frotté hodet renser også opp tøffe søl som fett, på grunn av sin tekstur. Størrelsen på disse klut mopper har en mindre rengjøring overflate, så det er mest mulig behagelig for små utslippet. Svamp mopper etterlater ofte mye vann til en konstruert etasje.

Store opprydding

Hvis du har en stor opprydding, får en større frotté hodet mopp. Den største størrelse tregulv moppen er ideelt her. Bruk denne mopp med tre gulv renere tilpasset din type utviklet tre; kjøpe et produkt merket av produsenten av konstruert hardvedgulv for best resultat. Ikke helt mette frotté mopp når du rengjør gulvet, som overflødig vann kan sive inn i sprekker den utviklet tregulv. Hårføneren overflaten, jo bedre.

Rengjøringsmidler og alternativer

De beste rengjøringsmidler er de gjorde nettopp for din tregulv. Hver etasje har et segl lag oppå det, vanligvis laget av polyuretan. Renere er derfor utformet for å arbeide med denne bestemte typen sealer. Bruke eddik eller andre alternative kan skade gulvets segl coat som overlater utsatt for flekker og andre skader.