De beste metodene for desinfiserende over bakken bassenger

October 18

De beste metodene for desinfiserende over bakken bassenger

Konsekvent bassenget børste og rent filtre holder algene fra å gjøre over bakken pool et hjem. Etter stengetid for vinteren sjokk offentlige basseng sine bassenger systemer før de lar publikum til å bruke dem. Sjokkerende er en flom bassenget med desinfiserende løsninger for å drepe bakterier og alger raskere. For å unngå å sjokkere bassenget og filtrere ut syreholdig og skadelige kjemikalier, rense bassenget regelmessig.

Klor

Klor er tilgjengelig i gass, væske, tavle eller tørt granulat form å rense bassenget. Gass er den billigste formen tilgjengelig og har den laveste pH når den reagerer med vann. I boken "The Ultimate Guide for over bakken bassenger," råder Terry Tamminen bruker en gallon av klor for hver 3000 gallons av vann i bassenget. Deretter la systemet sirkulere og kjøre for 72 timer.

Litium/brom

Litium og brom har klorforbindelser men la ikke biprodukt som klor for å gjøre svømmebasseng surere. De løses i vann og la ikke en rest i pulverform. Du kan rengjøre varmt basseng og spa bedre med brom. Brom utfører bedre enn klor ved høye temperaturer. Den kommer i tavle eller pulver. Du kan legge en oksidant å begynne den kjemiske reaksjonen å starte brom for å rense bassenget.

Ozon

For å redusere bruk av Sure kjemikalier, bruk ozonators. Vannet som kommer ut av kraner har sannsynligvis blitt behandlet med ozon. Du kan knytte en ultrafiolett ozon generator som vil produsere ozon rense bassenget eller bruke en corona utslipp ozon generator som gjenskaper lyn å produsere ozon. Det umiddelbart spiser opp bakterier og bryter opp alger på veggene. Ozon påvirker ikke pH balansen vannet i bassenget fordi det er nøytral. Ozon systemer krever ikke profesjonell installasjon. Du kan enkelt følge avløp og ledninger instruksjonene produsentene gir.

PHMB

Polyhexamethylene biguanicide (PHMB), også kjent som Baquancil, brukes også til ren kontaktlinser og dressing sår. Det kommer ikke med besk lukten av klor. Ikke bland det med klor eller noen andre kjemikalier du har ryddet bassenget med før. Følg den sterilisering først å nøytralisere de andre kjemikaliene. Bruk en kjemisk mater satt til beløpet du vil regelmessig utgitt i bassenget for å holde den ren.