De beste måtene å Winterize en aboveground basseng

January 25

De beste måtene å Winterize en aboveground basseng

Over bakken bassenger krever mindre vedlikehold om vinteren enn om sommeren, men de trenger litt forsiktig oppmerksomhet før blir dekket i den kalde årstiden. Denne fremgangsmåten er å beskytte bassenget fra oppløsningen og redusere omsorg som er nødvendig når det varme været kommer igjen. Over bakken bassenget vil være klar til å gå med bare noen få skritt mer.

Kjemisk balansering

"Bakgård byen Pools" forklarer at det første trinnet i winterizing ditt over bakken pool er å sikre vannet er kjemisk balansert. Dette vil hindre korrosjon og skalere buildup mens bassenget er dekket. Det vil spare tid og penger når det åpnes igjen i våren eller sommeren. De tilbyr også riktig kjemiske nivå at vann bør være på å beskytte ditt basseng: pH: 7,2 – 7,6, alkalitet: 80-120 deler per million, kalsium hardhet: 175-250 deler per million og klor: 1-3 deler per million. Legge i winterizing kjemikalier for å ytterligere beskytte vannkvaliteten.

Fjerning av utstyr

Fjern alt utstyr som er tilknyttet eller rundt bassenget slik som stiger, rekkverk og noen andre tilbehør. Kontroller også at bassenget er klart av rusk eller leker.

Rengjøring

Feilfri bassenget av børsting sidene og støvsuging rusk kan være nederst. Noe igjen inne kan forårsake flekker. Bassenget bør ikke inneholde noe annet enn kjemisk balansert vann. "Bakgård byen Pools" råder aldri helt drenering over bakken pool som det kan føre til sammenbrudd. Rengjør alle pool utstyr spesielt filteret og skimmer.

Lagring

Fjern alle slanger, avløp forbindelser og følg instruksjonene for bestemte bassenget. Kontroller at alt vannet dreneres ut av tilkoblinger og det er ingen lekkasje i at vann kan forbli og slå til is, at strukturelle integriteten til bassenget.

Dekke forberedelse

"Bakgård byen Pools" foreslår å bruke en luften pute for å plassere dekselet. Blåse og binde den stram minst to steder og plasser det i midten av bassenget. Air puter er et godt verktøy i kaldere klima i tilfelle vannet fryser og utvides. Vannet kan fryse på puten; ellers kan frosne vannet muligens presse ut for mye mot bassenget veggen, og dermed skade den.

Winterizing overbygg

Det siste trinnet er å plassere en passende overbygg over toppen av din over bakken pool. Binde den på plass, og kontroller at det er stram. Bassenget er nå winterized.