De beste måtene å vanntett kjelleren

January 9

Tiltak for å vanntett kjelleren er avgjørende for å hindre flom i ditt hjem. Vann i kjelleren kan faktisk svekke grunnlag og selv årsaken mold og mugg problemer. Tilstedeværelsen av mold og mugg kan forårsake sykdom. I tillegg kan en våt kjeller ødelegge møbler eller apparater. En kjeller med vann problemer kan i hovedsak redusere prisen på huset ditt eller din evne til å selge den. Imidlertid kan impregnering kjelleren beskytte din investering med litt tålmodighet og oppmerksomhet på detaljer.

Instruksjoner

•Apply hydraulisk sement hull og sprekker i kjelleren din betong gulv og vegger med en sparkel. Denne sement sel sprekker og stopper fuktighet som konsekvent siver gjennom fra bakken.

•Plasser et lag med en vegg impregnering sealer på kjeller veggene. Følg instruksjonene fra produsenten pensel, spray eller rulle sealer på.

•Look på ditt hjem i rennesteinen system, som er en topp årsak til lekkasjer i kjellere. Installere minst ett downspout for hver 600 kvadratmeter føtter til 800 kvadratmeter føtter av taket overflate. Rense takrenner, fordi rusk i takrenner vil føre vann til overflyt nær hjemmet er grunnlaget og potensielt ende opp i kjelleren. Kontroller downspout ender utgivelsen vann ikke nærmere enn fire fot fra grunnlaget. Om nødvendig kan du knytte fleksibel utvidelser til slutten av nedløpsrør å holde vannet fra huset.

•Slope jorden rundt husets foundation nedover seks inches over de første fire føttene fra veggen på grunnlaget. Bruk fyll skitt for å opprette denne skråningen, som mer porøs matjord bare tillater vannet passerer gjennom og skrive inn kjelleren.

•Dig en grøft rundt kjellerens vegger bruker en jackhammer, og lage et hull i gulvet å holde en sump pumpe. Skruen polyetylen paneler til av kjelleren med en skrutrekker til kanal vann drenering grøft. Deretter Installer plast avløp i grøften, som vil samle innkommende vannet og kanal det til sump pumpen. Denne sump pumpen kan faktisk tjene som en backup til primære kjelleren pumpe. Legge til grus grøft området.