De beste måtene å rengjøre Tan semsket

November 11

De beste måtene å rengjøre Tan semsket

Mens skinnende lærprodukter er produsert fra huden siden av Skjul, er suede laget av kjøtt siden. Produsenter tan og lur denne siden å heve fibrene, igjen skape en effekt som fløyel. Tan semsket er ofte betraktet som en smidig stoff verdsatt for sin rike og elegant utseende. Omsorg for semsket, men kan kreve flere forskjellige verktøy i tillegg til utvalgte metoder for å gjenopprette sin glatt utseende.

Steam

Damp kan brukes å fjerne smuss og behandle flekker på tan semsket skinn. Et varmt vannkoker eller damp renere, som inneholder isolerte verktøy som er rettet mot levering av varm damp, er nødvendig for dette programmet. Vanlig vann fra springen fungerer bra i de fleste tilfeller, men destillert vann kan være nødvendig i hardt vann områder.

Tan semsket elementer skal beholdes ca 6 inches fra steam jet under rengjøringen. Steam må brukes bare lenge nok for materialet blir varmt, og semsket bør oppta minimalt med fuktighet å hindre vannflekker. Når ferdig, kan du bruke semsket pensel til å gjenopprette varens plysj utseende.

Cornstarch

Et vanlig problem med semsket skinn er sine absorpsjon av kroppen, spesielt rundt kragen området av klær. Tilsvarende er semsket skinn støvler og strøk også utsatt for fett flekker. En tilnærming til rengjøring slik flekker krever cornstarch. Når tan semsket elementet er blitt lagt flatt på en hard overflate, med flekken vendt opp, bruke 1-2 tsp. av maisstivelse direkte på flekken. Dekk maismel med plastfolie eller aluminiumsfolie å forsegle den i, og Plasser en tung gjenstand, for eksempel en bok eller pannen, på toppen av det. Vekten av disse elementene holder cornstarch trykket tett til semsket, dermed trekke ut fett og olje flekker. Cornstarch kan forbli på semsket i flere timer, og denne prosessen kan gjentas så mange ganger som nødvendig. Etter flekken er løftet, riste løs cornstarch fra plagget og børste den med et mykt håndkle.

Bedervet brød

Hvis flekker har begynt å tørke på et element av tan semsket, kan bedervet brød være nyttig i rengjøring. For denne prosessen Brødets skorpe må fjernes, og brødet seg igjen i luften for å bli ganske vanskelig. Du kan deretter bruke kanten av bedervet brød forsiktig gni bort flekker og smuss.

Våte flekker kan fjernes med bedervet brød også. Det første trinnet, er imidlertid å absorbere så mye fuktighet som mulig fra plagget. Du kan gjøre dette ved blotting elementet med en myk klut, bruke litt press til fuktighet er fjernet. Etter at området har tørket helt, gni bedervet brød over den. Bruke semsket pensel til å gjenopprette nap.

Hvit eddik

Tan semsket er utsatt for salt flekker i vintermånedene, spesielt på sko og støvler. Hvit eddik kan bidra til å fjerne ethvert spor av disse flekker og holde sko best mulig. Like deler hvit eddik og vann er først nødvendig for å gjøre rengjøringsmiddel. Lett dyppe en nylon børste i løsningen og gni den over hele plagget. Plagget må tørke før bruk eller slitasje.