De beste måtene å rengjøre kjøkken avløp

September 16

Den beste måten å holde din kjøkken dreneringsrør klart er å sikre mat rester og fett er renset ut hver gang du bruker vasken ved hjelp av en vask sil hver gang du vasker. Men når tresko oppstår, finnes det flere rask og lett måter å oppheve og rense ut det svak avløpet, uten å kalle en rørlegger.

Varmt vann, natron og eddik

Kjøre veldig varmt vann din vasken for å myke opp og bryte opp tresko. Vannet bør være så varmt at du steam. Alternativt, koke vann og helle den vasken din. Hell i en spiseskje bakervarer brus og flush renne igjen for en annen 30 sekunder. Natron vil ikke bare hjelpe bryte opp tresko, men er også nyttig i å drepe lukt og skylle ut bakterier. Hell 1/2 kopp av eddik, fortrinnsvis eple cider eddik, ned drain og la stå i opptil en time. Dette vil bidra til å bryte ned fett og rester. Tømme avløp igjen med mer varme eller kokende vann. Dette bør tømme ut mindre kjøkken renne tresko.

Spranget

De fleste mindre vasken blokkeringer kan løses ved hjelp av en stempelet og litt innsats. Fylle vasken delvis med vann og dekke avløpet åpne munnen på stempelet. Kraftig pumpe stempelet opp og ned fem eller seks ganger så trekke det av åpningen. Gjør dette til du hører et tydelig suge og gargling støy fra avløpet rørene og du ser vannet synlig drenering fra vasken. I tilfelle av en dobbel kjøkkenvasken, fylle andre avløpet åpning med en våt klut mens stuper andre åpningen. Dette vil konsentrere trykket direkte mot vasken tresko.

Kommersielle renne renere

Kommersielle korrosive avløp rengjøringsmidler er tilgjengelige i supermarkeder, oppussing butikker og andre utsalg. De er spesielt formulert for å oppløse gunk i avløp; Les etiketten angående egnethet for dine spesifikke drenere rørene. Mange korrosive avløp rengjøringsmidler er uegnet for bruk med plastrør. Disse avløp rengjøringsmidler må klare instruksjoner på etiketten, men vil innebære helle enten halv eller full flaske i avløpet avhengig av alvorlighetsgraden tresko, så la det stå i 15 minutter før spyling med varmt vann. Følg instruksjonene nøye og sikre løsningen ikke gjør kontakt med huden.