De beste måtene å kamp fugemasse farge til gulv flis

June 11

Folk liker å ta stolthet i hjemmene de bor i. Som tiden går, må disse husene reparere som følge av daglige levende og en generell aldring av eiendommen. En av de vanligste reparasjonene er nødvendig når grout i flis gulv svekker. Bør det være ombygging i prosessen, matchende farger mellom grout og gulvet blir mindre komplisert.

Nye

Mange selskaper tilbyr matchende grout å følge ruten som blir solgt under navnet. Din lokale oppussing center (Home Depot, Lowe's) tilbyr en rekke matchet sett. Den lokale jernvarehandelen for mor og Pop har vanligvis en annen rekke tilgjengelig. Om hjemmet er et nybygg eller i ferd med å være ombygd, er gulv og fuger en mye enklere oppgave med en frisk fliser.

Reparasjoner

Når reparasjon løs fuging i et gulv som har eksistert i en periode, må du huske at alder har endret fargen på grout. Hva var en gang en rik tan er trolig nærmere en mild beige som slitasje har trådt i kraft. Kjøp av en pre-fargede grout kan gi dere en merkbar fargevariasjon. I en diskret sted denne varianten kan eller ikke kan bli sett; men en reparasjon midt på gulvet vil helt sikkert skille seg ut.

Pulverisert fugemasse er samme farge tørr eller blandet med vann til innstillingen. Bruke pulverisert fugemasse vil produsere det nærmeste treffet. Velg grout pulver i farger nøye som den ønskede fargen. Eksperimentere med å blande to av farget grout pulver sammen for å oppnå en kamp. Når en sammenheng er gjort, blir powdert klar for miksing og program.

Alternativer

Finner ikke fargene behov via mainstream oppussing utsalgssteder, prøv en butikk som spesialiserer seg på tile gulv. Ofte vil disse stedene bære flere fargealternativer. Ikke bør flis stikkontakten bære fargen ønsket, er flere farger ofte tilgjengelig gjennom spesialbestilling.

Forsiktig

Vær oppmerksom på at når din gulvet fuging trenger reparasjon, det kan være et tegn på mer omfattende skader. Noen ganger er fugemasse første symptomet på sub gulv problemer eller foundation SKIFT. Hvis fuger er nedverdigende eller kommer opp i mer enn ett sted, ber om en faglig mening ville være tilrådelig.