De beste måtene å isolere en Pole Barn

September 7

En polet barn er en rimelige bygning som bygging design minimerer byggematerialer og maksimerer plass samtidig ikke reduserer strukturelle styrke. En polet barn kan være isolert for å regulere interiør temperaturer og redusere luftlekkasjer.

Valsede isolasjon

Standard rullet isolasjon som brukes i takene av husene er også bra for en pole låven taket og vegger. Velg en isolasjon med en R-rating som passer ditt bruksområde. Jo høyere R-rating, desto tykkere isolasjon, men det er også dyrere. Glassfiber roll isolasjon vil hindre at luften utkast inn fra sømmene, samt holde varmen i låven. En damp barriere er nødvendig eller fuktighet vil bygge opp og forårsake mold i isolasjon.

Isolasjon styret

Isolasjon styret er laget av herdet skum isolasjon presset mellom to ark med vanntett reflekterende belegg som hindrer mold fra forming. Dette materialet kutt lett, slik at det settes i nesten alle rom. Disse styrene kan brukes til å isolere tak og vegger av lime dem i metallplater eller pigger. Produktet leveres i standard 4-by-8-fots ark i ulike tykkelser. Eiere kan lag produktet å øke isolasjon der det trengs.

Sprayet skum isolasjon

Spray isolasjon tilbyr isolerende makt med Enkel installering. Produktet er sprayet direkte på vegger og tak, opprette en damp barriere og tetting noen luftlekkasjer. Dekk alle VVS og elektrisk rør med plastfolie å hindre skum fra å trenge gjennom sprekker. Spray skum isolasjon vurdering er avhengig av tykkelse som brukes.

Vinduer og dører

En polet låve Vinduer og dører lekke luft og miste varmen. Forsegle alle dører med vær stripping og fest en døren feie til bunnen, noe som vil hindre luftlekkasjer mellom rammen og døren. Reparer alle vinduer og dører med en alle temperatur caulk der rammen møter stenderne eller metall og langs bunnen forsegle plate av døren. Kvalitet isolert glassvinduer og solid isolert ytterdører vil også hindre varmeoverføring.