De beste måtene å holde en fugl bad ren

September 29

De beste måtene å holde en fugl bad ren

Hvis du ikke vasker din birdbath regelmessig, begynner skadelige bakterier å vokse, forårsaker en fare til svært fuglene du håper å tiltrekke seg og nyte. Birdbaths kan raskt bli tilsmusset havn skadedyr og bakterier og krever grundig. Den beste måten å holde din birdbath ren er med vanlig Stell og vedlikehold.

Rengjøring

Det første trinnet i å holde din birdbath rene er å gi en grundig skrubb ned. Fjern gamle vannet og rusk med vannslange på "jet." Mix 1 gallon av kaldt vann med en kopp oksygen blekemiddel. Oksygen blekemiddel vil rengjøre og desinfisere din birdbath uten bruk av giftige kjemikalier som kan skade dyreliv. Dypp scrub pensel i blandingen og skrubbe innsiden av birdbath - bassenget, leppe og andre områder som fugler lander på - kraftig. Skyll birdbath grundig og fyll med kjølig og rent vann.

Vedlikehold

Rengjøring din birdbath og ferskvann vil kutte ned på opphoping av smuss og redusere mengden av skadedyr - som mosquitoes--flyr rundt hagen din. Videre vil å legge til et enzym i vannet designet for birdbaths redusere mengden av algene oppblomstringen og mygg larve i vannet. Du kan kjøpe enzymet på hagesenter og online (se ressurser).

Tips

Birdbaths i direkte sollys har mye algene oppblomstringen, og vannet vil fordampe raskere. Hvis du setter din birdbath et skyggefullt sted, må du ikke fylle det så ofte eller håndtere en overvekst av alger. Ifølge The Humane Society i USA, kan du holde birdbath fra fuglebrett. Fugler kan være rotete skapninger Når fôring og flyter en overflod av frø under forer. Hvis birdbath ligger nær en mater, vil frøene tette.

Betraktninger

Du kan bruke klor til å rense og rense din birdbath fortynne den i forholdet en del blekemiddel til ni deler vann. Men er det best å bruke organiske og naturlige produkter - som boraks, natron eller oksygen blekemiddel - vil ikke skade fuglene.

Hvis verftet er hjem til feline arter eller du har en overflod av katter i naboens, plasserer birdbath i et område der katter ikke kan skjule. Dette gir fuglene en sjanse til å se trusselen kommer.