De beste måtene å forsegle betong fra mugg og vann

September 30

De beste måtene å forsegle betong fra mugg og vann

Betong brukes til gangveier, garasje gulv, terrasser, svømmebasseng og mange andre ting. Det tilbyr en hard, beskyttende finish, men både innendørs og utendørs betong er utsatt for vannskade som igjen kan føre til mugg. Å legge til en sealer betong kan hindre vannskader.

Utendørs Sealer

Betong som er utenfor må tettes om en gang hver to til fem år. Utendørs betong må spesielt tettes med en løsemiddelbasert betong sealer. Dette sikrer at betongen ikke vil bli skadet av eksponering mot elementene.

Innendørs Sealer

Innendørs betonggulv, ofte brukt i garasjer og kjøkken, også må tettes for å hindre mold. Epoxy-baserte selfangere er best å bruke inni. De tilbyr beskyttelse, og de er tilgjengelige i forskjellige farger for å matche ditt innredning.

Forberedelse

Både innendørs og utendørs betong må være riktig forberedt før sealer kan brukes. På utsiden betong, kan du bruke en vann strøm skive for å sikre alle skitt og støv er av betong. Innsiden, kan du bruke en rekke forskjellige vaskemidler, men muratic acid fungerer best. Hvis bruker syre, kommer sikkerhet alltid først. Holde god bakervarer brus på side som må brukes på syre på betongen til å nøytralisere den. Kontroller at betongen er helt tørt før du bruker sealer.

Programmet

Du kan bruke en rekke ulike medier gjelder sealer. Den enkleste måten å forsegle betong er med en standard maling roller. Bland sealer i en stor bøtte, dyppe valsen i sealer og rulle sealer på. Tillate sealer til helt tørt overnatting før gå på betong.