De beste måtene å fjerne treet stumper

December 14

De beste måtene å fjerne treet stumper

Våren er tid til å plante som grønnsakshage du alltid har ønsket. Problemet er, det er en trestubbe i hvor hagen din blir. Hvis stump er liten, mer enn 4 inches i diameter, prøve å grave rundt foten og bruke en spade som lever for å tvinge stump ut bakken. Hvis dette ikke fungerer, være stump større og sterkere enn en person kan håndtere. Mange velprøvde måter å fjerne trestubber vil tillate deg å vokse endelig hagen.

Grave

For å fjerne rimelig størrelse trestubber med en diameter på 15 inches eller mer, er en god måte å fjerne en trestamme grave og kutt. Grave rundt tømmerstokken å avsløre bunnen av treets røtter. Bruk en øks for å hogge bagasjerommet fra røttene. Fylle hullet med vann for å myke opp smuss og jord å løsne tømmerstokken. Sette på vanntett sko og trykk og dra på stammen. Det kan godt være løs nok til å trekkes løs.

Kjeder

Grave rundt treet og hogge bort noen av større røttene fra stammen. Invitere noen venner og naboer til å trekke bagasjerommet ut med et tau eller kjetting. Knytte en sterk tau eller kjetting rundt trestubbe og trekk. Det blir som et spill av dragkamp kan løsne trestubbe fra bakken.

En annen trekke metode er å ansette en traktor å hjelpe trekke ut sta bagasjerommet. Knytte kjeder rundt treet til traktoren og trekke stammen av jorden er svært effektivt.

Eksperthjelp

Måter å fjerne store stubber, men mange er farlig. Eksperthjelp er tilgjengelig å pakke treet stumper og skal bare utføres av fagfolk. Ikke forsøk dette selv. Tre måter eksperter fjerne trestubber fra bakken bruker eksplosiver for å sprenge treet fra røttene. En annen måte er mye at sprøytebruken bestemt kjemikalier i treet for å svekke tre over tid. Tredje er å bruke en stubbe jeksel.

Eksperter vil enten stroppen eksplosiver rundt treet bagasjerommet eller sted eksplosiver i boret hull. Eksplosjonen både ødelegge bagasjerommet og løsne omkringliggende jord. Kjemikalier som ammonium sulfamate bryte ned tre fibrene etter noen uker, noe som gjør treet mye mer rigid og lett å banalisere bort ved med en øks. En maskin som kalles en stubbe jeksel er en spinnende blad som spiser tre.