De beste måtene å fjerne Rust fra Metal

February 25

De beste måtene å fjerne Rust fra Metal

Kombinasjonen av både oksygen og vann kan stave problemer for metall. Rust kan mar utseendet av metall som bryter det ned, forårsaker hull og svekket områder. Mens rust er mer en ordensforstyrrelser enn noe, har det lett tatt vare på med litt innsats og den riktige materialet.

Raske reparasjoner for lett Rust

For små gjenstander, helle eddik i en bolle, og plasser varene i den. Kontroller at elementet er helt dekket og la den suge i opptil en time. Fjern, skyll den med kaldt vann og tørk den godt.

For større objekter som du ikke suge, helle eddik i en sprayflaske og Mette området. La den stå i fem minutter og spray den igjen. Bruk eddik og tørk området med en ren klut til rust er borte.

Bland en lime av natron og vann og bruke den på en rustne området. Kontroller at området er helt dekket og la den i 20-30 minutter. Når lim er herdet, skrubbe området med en ren fuktig klut for å fjerne både lim og rust. Skyll området med rent vann og tørk området helt med et tørt håndkle.

Hell Coca-Cola på det berørte området og skrubbe den med et stykke aluminiumsfolie som er krøllete til en ball. Fortsett å legge mer Coca-Cola og skrubbing til alle rust er borte. Skyll området med rent vann og tørk området godt med en ren klut.

For dypt Rust problemer

Hvis rust har spist seg dypt inn i metall, litt mer arbeid vil være nødvendig. Bruk en sander eller sandpapir for å fjerne rust. Husk å bruke hansker og vernebriller samt en maske for å beskytte deg mot rust partikler i luften.

Bruke Naval Jelly per instruksjonene på etiketten. Naval gelé hjelper å bli kvitt noen langvarig områder av rust. Skyll gelé med rent vann og nøytralisere området med natron. Strø nok av bakervarer brus på området for å dekke det og la den i fem minutter før vaske det bort.

Tørr området med en ren tørr klut og prime og male objektet med spray maling primer og male om nødvendig.