De beste måtene å få Gum av tørketromler

May 3

De beste måtene å få Gum av tørketromler

Finne tyggegummi i tørketrommelen og på rene klær er beste måten å sikre du sjekk lommer hver gang gjør du Klesvask. Klissete, fet resten kan være vanskelig å fjerne fra apparater og klær. Det er mulig å få tyggis ut av tørketrommelen uten et besøk fra verksted.

Nedtoningen

Myke opp tyggis som er igjen i tørketrommelen er et must. Rock-hard tyggegummi er vanskelig å fjerne fra overflaten, inkludert veggene i en tørketrommel. Stoff skyllemiddel ark kan hjelpe deg ut av denne knipe; våt et ark med vann og plasser det på tannkjøtt. Hvis du har tyggis striper flere områder av tørketrommelen, rive stoff skyllemiddel arket i små biter etter wetting og påføre et stykke til hver dott av tyggegummi. La arkene sitter i flere minutter og vurdere skaden. Noen ganger, tannkjøtt vil ikke mykne nok og trenger litt hjelp. I dette tilfellet kjøre noen filler eller gamle håndklær i tørketrommelen i varme innstillingen. Etter noen minutter, bør tannkjøtt være myk nok fjerne lettere.

Skrubbe

Varme alene vil ikke få tyggegummi på overflaten av tørketrommelen; du må skrubbe gooey stoffet for å fjerne den. Fukt en klut med væske eller pulverisert vaskemiddel og vann eller bruk en mikroporøs rengjøring blokk. Unngå å bruke en stålbørste eller andre slipende verktøyet som kan ripe innsiden av tørketrommelen.

Test laste

Når du har fjernet alle synlige chewing gum fra tørketrommel, kjøre en test belastning å sikre er hver siste dråpe borte. Plasser noen fuktig håndklær eller filler i tørketrommelen og kjøre i normal belastning tid. Bruk gamle elementer i tilfelle noen av tyggegummi rusk forblir. Etter at håndklær er tørr, inspisere for fet striper tyggegummi før du bruker tørketrommel for klær.

Fjerning Tips for tyggegummi-farget klær

Klesvask pletten fjerning og Klesrens løsemiddel - en væske solgt i Klesvask care midtgangen - kan fjerne tyggegummi flekker fra din klær. Skrape av noen faststoff først, og slukke flekken med flekkfjerner. Blot med en håndkle og vask plagget med vanlig vaskemiddel. Når plagget før tørking. Tyggis som gjenstår på klær etter første vask kan behandles med Klesrens løsemiddel og vaskes igjen i vaskemaskinen.