De beste måtene å bygge en solid trehytte

September 16

De beste måtene å bygge en solid trehytte

En trehytte er forventet å være koselig og lunefull, kanskje magisk til tider. Men ett aspekt som kreves av en trehytte er at det være robust og sikker, spesielt hvis barn ofte spiller i eller rundt strukturen. Når bygge en trehytte, bruke riktig verktøy og materialer til å sikre at sluttproduktet er solid. Den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan bygge en trehytte som magisk og lunefull, men fortsatt sterk og solid.

Verktøy

Trehytte bygningen vil kreve en myriade av verktøy. Må de mest grunnleggende verktøyene, som en sirkelsag, håndsag, hammer, verktøyet belte, innramming kvadrat og carpenter's square, tape, kritt linje og tre meisel. Du trenger også noen andre verktøy som ikke er typisk i på snekkerens verktøy beltet: tommel fastnøkkel, stigen, stillaser og beskjæring sheers, 1/2-tommers stasjon ratchet og kontakter, Stempelkompressorer så og en Oppladbar drill.

Materialer

Når du bygger en trehytte, stick med materialer som er lettest å jobbe med. Tinn er bedre enn Helvetesild når et tak. Tinn krever mye mindre arbeid å installere enn Helvetesild og tinn er mye sterkere. Alle synlige materialer bør behandles eller vannsikkert. Bruk 4-ganger-4 eller 6-av-6 innlegg for gulvet støtte og under oppkvikkende. Bruk lag bolter for å bygge en solid trehytte. De skal 6 til 8 inches lang, galvanisert og ikke mindre enn 1/2 tommers diameter.

Konstruere

Bygge stillas rundt treet hvis mulig. Bruke en stige til områder som du ikke kan nå. Har en hjelper arbeid på bakken og hånd opp elementer nedenfor. Bruke behandlet materialer for å bygge gulvet i trehytte. Selv om gulvet innrammingen ikke utsettes for vær, blir det utsatt for fukt. Prøv å unngå rammer rundt noen tre lemmer; klippe dem bort hvis de er liten nok til å klippe med beskjæringssakser. Du ikke trenger å unngå alle lemmer - en eller to store lemmer kjører gjennom gulvet og inn i veggene gir noen eventyr - bare pass på at du forsegle rundt beina. Unngå å ha lemmer kjøre gjennom taket; Dette vil være vanskelig å forsegle. Kontroller at trehytte er godt støttet fra under med 4-ganger-4 eller 6-av-6 cross oppkvikkende. Du vil sannsynligvis må stasjonen skruene inn i treet på et tidspunkt, men bruke så få som mulig - dette kunne drepe treet. Kontroller at du har nok av rekkverk for områder som ikke har murer, slik som verandaer og skritt.