De beste måtene å bli kvitt vanlige House edderkopper som er trygge for kjæledyr

November 10

De beste måtene å bli kvitt vanlige House edderkopper som er trygge for kjæledyr

Vanlige huset edderkopper inkluderer funnelweb edderkopper, spindelvev edderkopper, kjelleren edderkopper og sac edderkopper. Selv om de fleste edderkopper finnes i hjemmene er ufarlig og er faktisk nyttig fordi de kontroll insekter, noen foretrekker ikke å ha dem krypende rundt deres boliger og bruke Husholdningsinsektgifter som inneholder pyrethroids for å kontrollere infestations. Imidlertid inneholde insektmidler giftstoffer som kan være skadelig for pets. Heldigvis er det flere hvordan du kan kvitte seg med edderkopper uten å skade ditt kjæledyr.

Instruksjoner

•Fjern ly områder nær hjemmet, herunder stein, tre hauger, kompost hauger og gamle styrene.

•Apply caulk sprekker og sprekker i stiftelsen. I tillegg løser hull i skjermer og eliminere andre innganger edderkopper kan bruke til å angi ditt hjem.

•Vacuum huset grundig. Støvsuging fjerner edderkopper, spindelvev og egg sacs. Videre kan støvsuging fjerne insekter som tjener som byttedyr. Når ingen mat er tilgjengelig, forlate edderkopper stedet.

•Rengjør mat og smuler, som tiltrekker seg insekter som edderkopper tære på.

•Plasser klissete feller, tilgjengelig på de fleste maskinvare og dagligvarebutikker, langs baseboards og andre områder der du har observert edderkopper. Klissete feller fungerer ved å sikre edderkoppen å en klebrig bord inntil de omkomme. Klissete feller inneholder gift og dermed vil ikke skade din pet.