De beste kjelleren lagring skap

November 27

De beste kjelleren lagring skap

Hvis du ikke er forsiktig, kan en kjeller fort bli en dumpingplass for varer som du planlegger å organisere i fremtiden. Uten kjelleren lagring skap, kan rot samle og lage plass ineffektiv og tilfeldig. Enten du kjøper lagring skap eller bygge dem selv, huske på dine organisatoriske mål, funksjonen til rommet og sikkerheten av dine eiendeler.

Felles fallgruver

I motsetning til lagring skap i resten av hjemmet ditt skal i kjelleren vanntett og stor nok til å lagre plast binger. Selv om du ikke bor i nærheten av en vannmasse eller ikke opplever oversvømmelser i ditt geografiske område, kan du fortsatt oppleve flom fra kraftig regn, en brukket sump pumpe eller en lekk slange. Når slike hendelser oppstår, er kjelleren generelt rommet som opplever den mest flomskader. I en oversvømmet kjeller, produsert av materialer som orientert strand styret eller OSB, kan svelle, fordreie og delt. Å plassere elementer i en plast kasse med lokk i en kjeller regjering kan forhindre skade fra fuktighet, som støtter mold og skadedyr.

Hva du skal søke

Kjelleren skap av rustfritt stål er minst sannsynlig å oppleve fordreining, et annet godt alternativ er kjøper eller gjør tre hyller fra trykkbehandlet trelast og CDX kryssfiner. Et ekstra alternativ kan inkludere installere kjelleren skap som henger fra gulv bjelkene fordi kabinettene ikke berør underetasjen.

Sammenligning Shopping

Mens rustfritt stål skap i en kjeller kan se elegant og tåler vann skade bedre at de fleste andre materialer, de kan være dyrt. Tre skap er vanligvis rimeligere. CDX kryssfiner er proporsjonalt like sterk som rustfritt stål, men er lettere i vekt og billigere. AAX, ACX og ABX kryssfiner er også gode muligheter for kjelleren skap, som disse materialene er ofte brukt for båt interiors. A-serie av kryssfiner kan imidlertid være vanskeligere å finne og kan være dyrere enn CDX kryssfiner.

Betraktninger

Før du installerer skap i kjelleren, bør du reparere skade vann og mold. Unnlater å gjøre det kan redusere levetiden til enhver regjering som du installerer, som mold kan spre seg til oppbevaringsenheten. Hvis rommet er fuktig, kjøpe en avfukteren til å kontrollere fuktighetsnivået i rommet og forlenge livet til kjelleren skap og innholdet.