De beste Juniper busker

October 29

Juniperus arter er en stor, med mer enn 170 varianter, ifølge Clemson University. Disse populære eviggrønne planter spenner fra viltvoksende bakken dekker til høye trær. En stor andel av disse planter dyrkes som busker. Einer er barskog (de produserer frø kjegler) og kommer i en rekke farger, former og størrelser. Juniper busker er også hardfør, gjør dem en stift i mange hjem landskap.

Pfitzer einer

Einer "Pfitzerana" kan være den mest plantet av alle einer, etter Clemson University. Dempet grønne nålene ser myk, men er ganske skarp, noe som gir verket en utrolig "fjærlett" utseende. Mens noen einer vokse sakte, Pfitzer vokser raskt og bør beskjæres. Planten kan vokse til 5 fot høye og 10 fot bred, og det produserer grå-blå bær i sommer. Som alle einer vokser Pfitzer einer best i fullt sollys og godt drenering jord.

Hollywood einer

J. chinensis "Kaizuka" er ikke så symmetrisk som enkelte andre typer juniper busker og er ønskelig for den unike formen det gir noen landskap. Dette anlegget har vridd grener og kan vokse til 20 fot høye og 10 fot bred, så den trenger masse plass til å vokse. Alternativt kan du beskjære det å administrere størrelsen. Hollywood juniper er et godt valg for kystområder, da den kan vokse selv om utsatt for salt spray, etter Clemson University.

Shore einer

Juniperus conferta er en mindre busk, vokser til et gjennomsnitt på 2 fot høy. Det er bredere enn høy (opp til 8 feet wide) og har karakteristiske, gulaktig-grønne blader med hvite striper. Denne gylne coloring er svært attraktive, gjør denne juniper et godt valg hvis du trenger litt lys i landskapet. Bladene er slanke og ser mer ut som nåler. Shore einebær er en raskt voksende plante og bør beskjæres til kontroll for størrelse og form.

Blå stjerne einer

Juniperus morrisonicola "Blue Star" er ønskelig for løvverk sølvfargede blå, som viser en mye mørkere blå i vintermånedene. Det er også et godt valg som en dekorativ plante fordi den vokser i en ryddig haug med lite vedlikehold eller beskjæring. Den gjennomsnittlige størrelsen på denne juniper er 3 fot høye og 5 fot lang.