De beste jordbærene for hengende plantasjeeiere

April 1

De beste jordbærene for hengende plantasjeeiere

Jordbær planter har som mye dekorativ verdi som maten verdien når dyrket i hengende kurver. Deres dype grønne, scalloped blader og hvite blomster små røde frukter gjøre sjarmerende hengende kurver for terrasser og forside porches. De vil ikke gi så mye frukt som planter dyrket i bakken, men fungerer bra for de med begrenset plass.

Varianter

Plante alpine jordbær eller dag-nøytral varianter i hengende kurver. Alpine jordbær er kaldt hardføre slektninger av markjordbær. De produserer små, flavorful jordbær egnet for friske spise eller tørke. Dag-nøytral varianter produsere noen løpere og har en kompakt form. De produserer mellomstore jordbær hele sommeren, unntatt under intens varme, når veksten stopper. Prøv Tristar eller skatt dag-nøytrale.

Planting

Ikke bruk vanlig Haven jord til å plante jordbær i hengende kurver. Det er for tung og vil oppmuntre råte og sykdom. I stedet, bland 1 del sand, 1 del bakken fir bark og 2 deler potting jord eller god hage jord. Legg 1/2 kopp langsom-utgivelsen gjødsel til hver kurv. Plante jordbær i våren etter de siste frost.

Plant Care

Sett hengende kurven på et sted som mottar minst 6 til 8 timer sollys per dag. Jordbær utfører ikke i skyggen. Sjekke plantene daglig og vann dem til å holde jorda fuktig, men ikke våt. Fjern alle løpere som utvikler. Bruke vannløselig, balansert gjødsel hver tredje uke når anlegget begynner å blomstre. Beholder plantene mister vann og næringsstoffer raskt, så nøye overvåke hengende kurver.

Betraktninger

Jordbær i hengende kurver er mer følsomme for endringer i temperatur enn de dyrket i bakken. Flytte jordbær til et skyggefullt sted i svært varmt vær. Om vinteren mulch jordbær med strå og flytte dem til et skur garasje eller vokse dem som ettårige, erstatte dem hver vår.