De beste Gutter vaktene for barnåler

October 15

Et hus har mange kjedelige oppgaver å ivareta våren og høsten. En av dem er rengjøring rennesteinen. Hvis du har et furutre i nærheten nålene komme i rennesteinen systemet og tette det og kan virkelig koble opp nedløpsrør. Prekære stiger og mekanisk fjerning er resulterende fremgangsmåten for å fjerne denne svært viktig drenering-funksjonen. Moderne rennesteinen systemer hevder å hindre nåler inn i rennesteinen kanaler og løfte om at de aldri må rengjøres igjen. Noen arbeid og noen ikke. La oss undersøke noen som gjør.

Gutterglove skjermer

Dette produktet er en sømløs 1/4 tommers aluminium med en rustfritt stål mikro-maske på toppen. Mesh er så små at ingen organisk materiale kan få. Hullene er størrelsen på pin drittsekk, la vannet i men ingen nåler. Mesh samler rusk øverst og produsentene innrømme dette. De anbefaler årlig eller halvårlige rengjøring med en børste for å fjerne rusk. Innsiden forblir ren og trenger ingen spesiell vedlikehold. En pensel kan knyttes til en teleskoparmen og hindre farlig stigen bruk. Det er mange andre skjermen vakter, men Gutterglove har den fineste mesh.

Skum Gutter vakter

Rennesteinen skum fyller rennesteinen med en vann permeable skum sette inn. Skum kommer i forskjellige dimensjoner og kan passe de fleste takrenner. Det frastøter frø og blader men barnåler kan stikke, krever manuell fjerning. Det beholder barnåler fra å strømme ned i downspout, men en svart farge vil tiltrekke varme og svekke skummet over tid. Produkter tilbyr en fem-års garanti; etter at er du tilbake til tegnebrettet.

Overflatespenning dekker

Dette er i hovedsak metall- eller plastplate landskamper for gutter med en liten plass for vann å strømme inn. Systemene er dyrere enn rennesteinen skjermer og effektiviteten avhenger av produsenten. Noen gir en buet kant med en for vann å strømme inn og nåler får fanget på leppen. Ellers vil nålene finne en måte i rennesteinen, nødvendiggjør fjerning av dekker og Manuell rengjøring. De fleste produsenter lover vedlikeholdsfritt takrenner, men de trenger fortsatt årlige cleanings.

Hybridsystemer

Hybrider-systemer er ganske dyrt. De bruker både en skjerm og en cover. De er mer effektive samlet og redusere regn vann som kan skje med skjermer som komme tett med nåler. Men de er ikke idiotsikker og vil kreve noe vedlikehold, men ikke like mye andre systemer. Dekselet holder høyst debris ut av mesh og mesh inneholder resten av organisk materiale. Det kutter ned betydelig på rusk som stikker til maske.