De beste gjerde designene

March 14

De beste gjerde designene

"Form følger funksjon" er en arkitekt leveregel, og det er sikkert sant i gjerde design. Formålet med gjerdet vil påvirke eller diktere design og stil. Personvern gjerde må være høye og solid. Sikkerhetsgjerde må også være høy, men bør være sterk materiale og gi sikt fra utenfor. Dekorativ gjerder kan være kortere med dekorative felt eller attraktivt design. Gjerder kan være laget av tre, metall eller vinyl.

Tre eller smijern dekorativ

Den mest dekorative gjerder er noen tre eller smijern. Dekorative tre gjerder kan variere fra split rail, som er svært attraktive i store verft, til kort pickets malt hvit skissere en hage eller bane. Smijern er en tradisjonell dekorative gjerde som også kan holde barn eller kjæledyr. Huseiere kan installere split rails eller pickets seg, men smijern krever profesjonell hjelp. En variant er en ledning gjerde som har dekorative spindler mellom vannrette skinner, men installerer i store paneler på innlegg.

Kjedekobling for sikkerhet

Lenken koble sammen er valget for maksimal sikkerhet. Det er dannet av wire vevd inn ruter sette diagonalt og installert på metall innlegg. Det kan være fra 4 til 12 eller flere fot høy og kan være toppet med piggtråd eller "ingen klatre" topper, satt diagonalt til ansiktet utover og motvirke oppføring. For et hjem sikkerhetsgjerde, dekorere kjedekobling med personvern slats eller setter inn i ulike farger og mønstre eller bruk fekting dekket i farget vinyl.

Tre for personvern

Tre er det foretrukne alternativet for privatliv fordi det også kan være svært attraktiv. Det er så mange tregjerde mønstre som finnes fence installatører. Stokkade er en dekorative stil: grov tre pickets satt tett sammen. Bruk cedar katedralen eller fillete gjerde styrene for en høy, attraktive personvernet gjerde. Plass bredt styrene vertikalt eller horisontalt mellom innlegg, enten med sider flush eller i en alternerende mønster med kanter overlappende for en attraktiv men privat gjerde.

Spesielle materialer

Se etter spesielle materialer til en annen stil. Bambus gjør god screening; Det er høy, holdbar og attraktiv og generelt er festet til paneler med noen form for ledningen. Gjøre lav hagen eller gangvei gjerder stabling murstein i en vekslende veve mønster, sikre ledd med mørtel.

Vurdere vinyl hvis bekostning og lite vedlikehold er målene. Vinyl er billigere enn andre materialer, installeres enkelt og kommer i ulike mønstre og farger å ligne tre pickets eller styrene. Det er rot-motstandsdyktig og holdbar, men kan tiltrekke mold i fuktige forhold.