De beste fargene for et soverom

July 14

De beste fargene for et soverom

Fargen på soverommet kan ha stor effekt på det generelle humøret og er ikke skal undervurderes. Når du velger en soverom farge, er det viktig å huske at du vil skal fallende sovne og våkne opp til det på daglig basis. De mer tanken som går inn i prosessen, jo bedre sjansene for at du vil bli fornøyd med beslutningen i slutten.

Grønn

Green er et vanlig fargevalg for soverom, som frembringer en følelse av ro og romslighet. Grønn er også forbundet med naturen, noe som gjør det til et ideelt fargevalg for de som liker å tilbringe tid utendørs. Når du velger en grønn, husk at mørke nyanser er vanskelig å maling med og er ofte langt mindre effektiv enn lysere nyanser av grønt. Sagt, greener som er spesielt "limey" i skyggen bør unngås.

Blå

Blått er ofte brukt i soverom, og er verdsatt for ro og følelse av avslapning den gir. Blues kan være vanskelig, men som feil skygge kan komme ut som deprimerende eller selv kvelende. Vanligvis unngås mørkere blues for denne grunn, samt det faktum at de er vanskelig å male jevnt. Når riktig brukt, lys blå kan være svært effektiv som en soverom farge og kan legge til en stor følelse av ro din soveområde.

Rød

Nyanser av rødt sikkert har sin plass i maleriet av soverom, og bør utforskes selv av de som ikke anser seg å være eventyrlystne. Red er vanligvis knyttet til romantikk, og kan være effektive i å skape en romantisk miljøet i soverommet. Men kan det også være overdrevet Hvis for mørk en skygge er brukt. Hvis du er skeptisk, bruke rødt med forsiktighet og kanskje bare som en aksentfarge.

Hvit/nøytral

Mange velger å male deres soverom en nøytral farge som hvit eller natur. Dette er ikke nødvendigvis risikabelt, det kan noen ganger gå ut så kjedelig. For hvite vegger å arbeide, må du sikre at de er riktig aksent med møbler, lysarmaturer og andre høydepunkter. Likevel white er ideell for de som arbeider for en moderne ser og føler, og det er lett å male over om nødvendig.