De beste eviggrønne hekkene for Texas

November 2

De beste eviggrønne hekkene for Texas

Texas er en stor stat med voksende forhold som spenner fra den tropiske atmosfæren på Gulf Coast til den tørre fjellene i West Texas. Hvis du leter etter de beste eviggrønne hekkene for Texas, se etter attraktive busker som kan bli skåret for å danne en tett hekk. Se også etter busker tolerante av ekstreme værforhold, motstandsdyktige mot insekter og sykdom, og passer for planting i de fleste deler av staten.

Dverg eviggrønne hekk planter

Kompakt busker som vokser til 1 til 3 fot høye gjøre attraktive kantlinjer og hekker. Når moden, trenger de sjelden beskjæring som de har en naturlig tett vekst vane. Dverg yaupon kristtorn (Ilex vomitoria nana) har små blader og former en naturlig mounding vekst vane. Dverg kinesiske kristtorn (Ilex cornuta Rotunden) har lyse-grønne skarpe spiny blader som er attraktive hele året. Dverg burford kristtorn (Ilex cornuta Rotunden burfordii) har attraktive skinnende grønne blader uten skarpe spines av kinesiske kristtorn. Som alle burford hollies, dverg utvalg skjemaene bær på alle planter uten deling.

Liten eviggrønne hekk planter

Evergreens for sikring som vokser fra 3 til 5 fot gjør en vennlig hekk mellom hjem eller angi en kantlinje. Nandina Compacta (Nandina domestica compacta) er en tropisk ser plante ligner bambus. Leddet canes vokse fra bakken med minimal lateral forgreninger. Det er beskjæres ved å kutte høyeste stokk på bakkenivå. Japansk Boxwood (Buxus japonica) er en mindre voksende type boxwood med små lys grønne blader og tett vekst vane. Den vokser sakte, så beskjæring en eller to ganger i året er alt som trengs. Indisk Hawthorne (Raphiolepis indica) blomster rosa eller hvite våren. Grå-grønne bladene fortsatt attraktiv hele året. Den har et attraktivt naturlige formen som sjelden trenger beskjæring. Blanke abelia (Abelia grandiflora) har også våren blomstrer. Sporadiske beskjæring hjelper fjerne ujevn vekst i våren.

Middels eviggrønne hekk planter

Middels eviggrønne busker vokse 6 til 9 fot høy og er ofte brukt som en privat skjermen. De brukes også for å dekke en veggen eller annen struktur. Eleagnus (Eleagnus fruitlandi) har rangy naturlig vekst som holdes i sjakk av vanlige beskjæringer som skaper en attraktiv tett hekk. Spraglete pittosporum (Pittosporum tobira variegata) er ofte skadet av kulde i Texas panhandle. Det er imidlertid et utmerket busk for planting i resten av Texas. Det er tørke tolerant og upåvirket av sykdom og insekter. Spraglete pittosporum er tregere voksende enn de fleste hekker, men er en av de longer-lived eviggrønne busker tilgjengelig.

Store eviggrønne hekk planter

Store eviggrønne hekk planter som vokser til 25 feet lang brukes for windbreaks, snø pauser og personvern skjermer. Selv om det cherry laurel (Prunus caroliniana) ikke er egnet for den kalde vinteren i Texas panhandle, tåler den skygge. Det finnes flere varianter med ulike vekst vaner, for eksempel pyramideformet vekst eller spre trelignende skjemaer. Einer (Juniperus sp.) anbefales ikke for Sør-Texas, fra San Antonio til den meksikanske grensen, men mange andre varianter er tilgjengelige. Yaupon kristtorn (Ilex vomitoria) brukes i staten som en allsidig hekk plante. Det kan være skråstilles etter behov og raskt voksende. Forbedrede varianter inkluderer de med gråt, dverg og kolonne skjemaer.