De beste busker for skyggefulle områder i Minnesota

May 4

De beste busker for skyggefulle områder i Minnesota

Vinter refleksene fra hvit snø eller glitrende is kan være vanskelig på enkelte typer busker. Derfor finnes det flere solid busker som trives i skyggefulle områder i Minnesota, spesielt i vintermånedene. Mange busker produsere bær for dyrelivet og overføring. Busker er vanlig for landskapsarbeid både boliger og kommersielle områdene i Minnesota.

Bayberry busker

Bayberry er en evergreen busk som blomstrer plantet i skyggefulle områder. De mørke grønne bladene slå farger og faller i løpet av vårmånedene. Bayberry gir vinter farge til Minnesota landskapsarbeid. Den gjennomsnittlige høyden av bayberry busker er 3 til 5 fot. For optimal vekstforhold, plante disse busker 5 fot fra hverandre.

Koreansk Boxwood

Den koreanske boxwood er i bare eviggrønne boxwood som overlever Minnesota vintersolen. Det er avgjørende å busks overlevelse å plante den i skyggen. Den gjennomsnittlige høyden for den koreanske boxwood er 2 fot. Det er en tett busk med spredning av opp til 3 fot. Den koreanske boxwood gjør tett naturlig barriere for landskapsarbeid områder som terrasser.

Amerikansk tranebær Bush

Amerikansk tranebær bush er en innfødt Minnesota blomstrende busk. Busk gjør det bra i sol eller skygge. Det er tre pronged mørke grønne blader som slår strålende røde vinteren i solfylte steder. Hvite blomster blomstrer hele busk i juni. Scarlet røde bær av busken er en favoritt av fugler. Mange mennesker liker American tyttebær for gelé og papirstopp.

Alpine gjeldende

Alpine gjeldende busk er en favoritt blant Minnesota landscapers å beskjære og forme grenene til formelle hekker. Busk når en gjennomsnittlig høyde på 3 fot. Vanlig soppdreper vedlikehold hindrer at bladene blir dekket i leaf spot sykdom.

Grå Dogwood

Den grå dogwood er innfødt til Minnesota. Naturforskere finner denne busk som vokser vill langs elven bank kantene. Den produserer hvite blomster i juni, etterfulgt av røde bær. Når blomster og bær er borte, slå den grå kvister bleke rød i løpet av høsten. Huseiere bruke den grå dogwood som naturlig busk tillegg for skogkledde egenskapslinjene.