De beste busker for Screening i Sør

June 16

De beste busker for Screening i Sør

Velg klokt når du velger en busk sile ut en dårlig utsikt eller legge til et element av personvern i hagen din. Busker blir en permanent del av landskapet, og angi bakgrunnen for andre plantings. Hedge skjermer kan være formell og beskjæres eller mer naturlig med fri form busker. Sørlige landscapers er heldig som har mange løvfellende eviggrønne busker velge å la helårig leafy grønne screening.

Ligustrum

Populært i Sør, Ligustrum (Ligustrum japonicum) gir en rimelig formell eller uformell skjerm. Det vokser raskt til 18 fot og godtar tunge pruning nødvendig for å opprettholde en formell form. Kompakt naturlige form av anlegget, når ikke beskjæres, passer for en tett og uformell hekk. Mørkegrønne, blanke blader gir en ideell bakgrunn for andre plante. Spraglete varianter bør ikke brukes for skjermer som de overvelde andre landskapsarbeid. Små hvite blomster vises i slutten av våren, og har en stikkende aroma. Ligustrum gjør det bra i USDA hardførhet soner 7 til 10.

Røde

Podocarpus (røde macrophyllus) danner en tykk, eviggrønne hekk som er formelt med en zen-vri. Det aksepterer lett figuren kreves for en formell hekk. Etter beskjæring er ny vekst lys grønn gir nylig beskjæres hekken en bambus utseende perfekt for en zen-hage. Podocarpus vokser 30 til 40 fot høye en betydelig skjerm og trives i USDA hardførhet soner 8b 11.

Viburnum

Den allsidige Walter viburnum (Viburnum obovatum) gjør en utmerket formell eller uformell skjermen. Mens det tar beskjæring godt for å danne en avrundet hekk, dette shrub spre formen skaper en uformell skjermen av tett bladrike grener opptil 25 feet lang. Mellomstore, grov, mørkegrønne blader lage en passende bakgrunn for andre plantings. Små hvite blomster dekker busk to til tre uker hvert år. Walter viburnum er opprinnelig fra Florida og vokser i USDA hardførhet soner 7 til 10.

Oleander

Vakker, men dødelige, oleander fortsatt et populært valg for screening sørlige landskap takket være store klynger av attraktive blomster som blomstrer hele vinteren i en rekke farger. Det kan ikke være luket ut i en formell hekk, men beskjæring og full sol forpliktet til tetthet. Bladene er lys grønn og spyd formet. Oleander vokser 15 fot høye og sprer 10 til 15 fot bred inne USDA hardførhet soner 9a 11. De kan plantes 7 fot fra hverandre og fortsatt gir en tett skjerm. Alle deler av oleander er giftig.

Cleyera

For et lite vedlikehold hekk i delvis skygge og sur jord er cleyera et utmerket valg. Cleyeras oppreist figuren oppretter utseendet på en godt beskjæres hekk uten arbeidet. Eviggrønne blader er skinnende og svært mørk grønn; men er nye vekst rød til en slående kontrast. Hvite duftende blomster vises i våren. Cleyera kan nå 20 fot høye og vokser i USDA hardførhet soner 7 til 10.