De beste bolig teppe rengjøringsmidler

November 17

For noen er det en vane å holde tepper rene til enhver tid. For andre kan tiden mellom gulvteppet rensning gi dere flekker du ikke orker lenger. Når tid kommer til å rense teppet, se deg rundt og finne den beste maskinen som vil rense din gulvtepper og la dem se nye.

Typer Tepperensing maskiner

Når velger den beste Tepperensing maskin, bestemme hvor mye trafikk i rommet er prøver å feilfri. Hvis flekker er dypt og dynket i teppet, Velg et teppe renere har som en slags varme alternativet for vann. Rengjøringsmidler uten fungerer, men ikke så de med alternativet varme. Også ta hensyn til mengden vann din tepperengjøringsmaskin kan holde. Mengden vann enheten kan holde har mye å gjøre med prosessen og tiden det tar for å rydde din gulvtepper.

Bissell 25A3 ProHeat stående dypt renere

Denne 12-amp tepperengjøringsmaskin er en av beste ren trapper, tepper og møbeltrekk. En gallon vannbeholderen arbeider for å holde vann og rensemiddel atskilt fra det skitne vannet, sikrer en god rengjøring. Maskinen har en flytende suspensjon som lar det justere og fungerer godt med teppe av alle. Interne ovnen legger automatisk til opptil 25 grader vannet i tanken sin, gir det muligheten til å rense dypeste flekker. Denne maskinen inkluderer et ett-års garanti.

Hoover SteamVac F5914-900

Hoovers 12-amp tepperengjøringsmaskin kommer med en fem skrubbe børste overflaten og utvidet rengjøringsbørste til ren trapper og andre vanskelige å nå steder. Ren bølge teknologien arbeider for å fjerne flekker og behandle trafikkområder i ditt hjem. Den leveres med en lang strømledning som vil gi deg muligheten til å rom og store områder uten å måtte koble ledningen. Finger kontroll lar deg bestemme hvor mye rensevæske slippes på teppet. Lett å fjerne spinn børster gir deg muligheten til å rense tregulv uten å bruke en annen maskin.

Teppet lege mektige Pro

Teppet legen rengjøring maskiner har eksistert i mer enn 35 år. Disse maskinene er bygd med plass til rengjøring verktøy til å være om bord slik at de er i nå. Den justerbare høyden gir denne maskinen muligheten til å rense tepper av høyde og tekstur. Rengjøring systemet er bygget med to tanker separert slik at rengjøring vann og løsning ikke er blandet med skittent vann fra gulvet. Teppet legen maskiner er utformet til å kollapse gjør dem enkle å flytte rundt. Den mektige Pro er utviklet for å være holdbar og kommer med en fem-års garanti.