De beste blomstene til bruk for blomst poser

November 9

Såing blomster i poser er en ganske ukomplisert måte å dressing opp verandaen, patio eller dekk. Du kan kjøpe poser, fylle dem med potting jord og plante da ønskede frø. Noen blomster vokser svært godt i poser, mens andre blomster bør forbli i bakken eller i potter. Velge riktig frø og du vil bli fornøyd med utseendet til din voksende blomst veske.

Geranier

Geranier fungere godt i voksende poser. Du kan enten kjøpe poser har alle jord og frø allerede i dem og er klar til å henge, eller du kan kjøpe tom poser og plante dem selv. Geranier finnes i forskjellige farger og varianter. De etterfølgende variantene fungerer best i poser som de har en tendens til å spre ut litt mer, helt dekker utsiden av posen. Du kan plante en variasjon i en pose og andre varianter i andre poser å variere utseende på blomstene.

Petunias

Petunias fungerer også bra når du vokse dem i poser. Disse gjennomgripende blomstene kommer i en rekke forskjellige farger, inkludert bi-farger. Petunias er en delikat utseende blomst som blomstrer hele sommeren lang, gir deg et pusterom fra kontinuerlig planting. Hvis du skal plante petunias i din poser, kan du starte frø innendørs. Følg skiltingen til posen planting og deretter henge posen inni. Henge posen utenfor når du skyter begynner å rote av åpninger i posen og vokse til å bli om lag 3 inches lang. Legg ikke posen i direkte sollys til etter frø spire. Hvis nettene er fortsatt litt kjølig hvor du bor, kan du bringe poser innendørs natten å beskytte planter.

Impatiens

Impatiens kommer i en hel regnbue av farger og også komme i dverg størrelser. De vokser godt i lyse solen eller i skyggen. De er også en enkel årlig blomst å vokse, noe som gjør dem til et ideelt valg for hage planting eller veske plante. Impatiens liker jord ganske fuktig, så hvis du kommer til å vokse dem i poser kan være at du må vann dem en gang eller aften to ganger om dagen, avhengig av klimaet der du bor. Hvis bladene begynner å se litt visnet, det er ett tegn på at de trenger en drink. Heldigvis hvis du gir dem en god drikke vann perk de opp raskt.