De beste blomstene for oktober

March 25

De beste blomstene for oktober

Oktober viser ankomsten av høsten og begynnelsen av ferien. Høstsesongen trenger ikke å markere slutten på blomstene blomstrer i hagen din, men. Den varme, rike juvel toner av høst trær kan gjenspeiles i blomster som trives fra sensommeren inn tidlig vinter.

Krysantemum

Krysantemum, eller bare "mødre" er som de kalles ofte, ofte plantet i høst å erstatte falming sommer ettårige. Disse plantene er hardfør før den første frosten hardt og kan selv overleve vintre i områder der minusgrader er uvanlig. Krysantemum er også attraktive for deres store blooms og det faktum at de kommer i et bredt spekter av lyse farger. Mødre vokser best i rik, godt drenering jord i fullt sollys og strekker fra 1 til 3 fot.

Stemorsblomster

Stemorsblomster er liten, friskt sengetøy planter som vokser i høst. De trives i kjølig vær og fuktig men godt drenering, skyggelagt jord. Blomstene seg er karakteristiske for deres tricolored "ansikter." Enkelte blomster kan vokse så mye som 4 inches tvers, avhengig av variasjon.

Asters

Asters blomstre i høst og er ønskelig for sin hardførhet. Disse blomstene ligner tusenfryd og kommer i en rekke farger. Blant favorittene er hybrider av frikartii arter, som har nyanser av blått og lavendel. Asters som sol og loamy, godt drenering jord. De gir en god visuell kontrast til mødre.

Sedum

Sedum planter er et annet valg for oktober fordi mange kultivarer har blader eller blomster som skifter farge i høst. S. kamtschaticum har spesielt løvverk som slår scarlet røde når høsten kommer. S. herbstfreude, eller Autumn glede, har blomster som slår fra rosa til røde høsten. Disse små, spre blomster er svært hardfør og vokse i rock hager eller i dårlig jordsmonn.

Coreopsis

Disse blomstene er knyttet til solsikker og ligner dem med deres munter gule blomster. De varierer i høyde fra 2 til 3 føtter og kommer i nyanser av gult og oransje. Coreopsis planter er ønskelig for holdbarhet og det faktum at de blomstrer fra sensommeren gjennom fall. De nyte full sol og godt drenering jord.