De beste blomstene for å vokse med rosenbusker

June 28

De beste blomstene for å vokse med rosenbusker

Rosenbusker produsere en overflod av vakre blomster, men buskene vises ofte scraggly og skjemmende. Planting andre planter i en rosehage kan hjelpe kunnskapshullene skjemmende rosenbusker forlate og presentere det perfekte bakteppet for de rosa blomstene.

Dusty Miller

Dusty miller (vanlig nellikfly coronaria), også kalt rose campion, vokser som en biennial og produserer en rekke gråaktig hvit løvverk. Den blader varierer fra 2 til 6 inches. Planten kan vokse til en høyde på 2 til 3 fot med spredning av opp til 2 fot. Unik bladverket presenterer et visuelt tiltalende bakteppe for rose's blomster og planter.

I det andre året av støvet Millers levetid produserer rosa, hvite eller lavendel blomster. Hver blomst måler bare 1 tomme over og varer bare en dag. Fjerne blomstrer vil oppmuntre anlegget å fortsette blomstrende. Anlegget lett selv frøene.

Dusty miller krever de samme vekstforhold som en rosebusk krever. Det liker fullt sollys og godt drenering jord. Anlegget er hardføre i US Department of Agriculture sonene 4 til 8, ifølge Missouri botaniske Hagens nettsted.

Dekorativ liten lur

Dekorativ liten lur (Nepeta katarr) vokser i fullt sollys. Det kan nå en høyde på opptil 2 fot. Løvverk rikelig og duftende skaper et behagelig bakteppe for rosenbusker. Blader av planten er hjerte-formet og måler omtrent 3 inches. Stammer har en fin, hvit pels. Anlegget har også den ekstra fordelen av å frastøte bladlus. En flerårig, fabrikken produserer lilla blomster i slutten av sommermånedene.

Over 200 varianter av liten lur eksisterer men dekorative catnip gir en behagelig visuell. Den vokser best i fullt sollys med godt drenering grunnforhold. Kutt anlegget tilbake hardt i vekstsesongen å oppmuntre det å vokse som et kort, løvverk teppe hvis rosenbusker kort at det er ispedd rundt. Catnip trenger ikke kutte tilbake hvis vokst sammenflettet gjennom høyere rosebusk varianter. Det er hardføre i US Department of Agriculture hardførhet sonene 4 til 10.

Marigolds

Økende marigolds (Tagates erecta) rundt rose busker hindrer insekter. De fleste insekter, spesielt snegler og snegler, ikke liker lukten av marigolds og prøve å unngå dem. En årlig, marigold vokser bra i fullt sollys med godt drenering jord. De er lett seeded rundt rosenbusker når all fare for frost har gått eller de kan startes innendørs i forrett skuffer seks til åtte uker før sist forventet frost.

Marigolds vil vokse med nesten ingen omsorg til den første vanskelig frosten fall dreper dem. Plantene nyte godt drenering grunnforhold. De setter pris på fuktig jord under de varme månedene av sommeren. Fjerne brukte blomstene som de visne vil hjelpe oppmuntre anlegget å produsere flere blomster, ifølge West Virginia Universitys nettsted.

Velg en rekke marigold som forblir relativt kort å plante gjennom rosenbusker. Marigold høyder varierer fra 6 inches til 4 føtter, avhengig av sorten.