Dårlige Houseplants som er trygge for en katt

February 26

Dårlige Houseplants som er trygge for en katt

Houseplants bringe et snev av utendørs inside og er en viktig del av dekorere, særlig når benytter feng shui - kinesiske kunsten å skape harmoniske miljøer. Mange hjem mangler tilstrekkelig naturlig lys, gjør dårlige planter det eneste alternativet for å bringe planter. Pet eiere har den ekstra utfordringen for å beskytte en elsket pet fra giftige planter. Siden katter nyte tygger på grønt, velger du bare ikke-giftige planter for ditt hjem.

Evaluere lysnivået

Vet hva lys er tilgjengelig for å velge de mest passende plantene. Bestemme hvor planter vil bli plassert. Så se på hvor mye lys kommer gjennom vinduet hele dagen. Morgenlyset er svakere enn middag og leder. En vest eller sør vindu gir mer lys enn en øst eller Nord-vinduet. Sjekk nyanser utsiden å se om en tre eller bygning vinduet for hele eller deler av dagen. Vurder hvor mye lys vil komme hvis det er en skygge, blind, eller ren gardin i vinduet.

Lær anlegget behov

Sjekk anlegget koder for anbefalte lysnivåer. Planter som er oppført som "medium" lys nivå vil gjøre godt med indirekte lys eller svak lys fra en øst eller Nord-vinduet. Planter vil ofte overleve i lite lys situasjon, men trives ikke. Du kan se planter bli langstrakt og mindre kompakt. De kan også miste karakteristiske merkene og blader kan bleke. Hvis anlegget er en skal blomstre, finner du at det vil opprettholde fin løvverk, men ikke produsere blomster.

Giftig planter for katter

Peperomias er ei planter som tåler lite lys og er trygt for katter. De har lignende blad strukturer, men kommer i ulike former og nyanser av grønt. Lilla fløyel anlegg (Gynura aurantica) har uklar mørk lilla blader, selv om det kan bleke og forlenge noen i lavt nivå er det en veldig påfallende plante. Noen bregner inkludert Dallas, duffii og dverg fjær palm gjør godt med indirekte lys og legge til interesse for å dekorere. Katten-safe blomstrende planter inkluderer Christmas cactus, som foretrekker lavere lysnivåer, og afrikanske fioler, som gjør godt i øst windows hvor de bare får morgensolen.

Gjøre planter mindre attraktiv for katter

Utendørs katter vil ingest gresset å hjelpe med bestått av hår baller og noen planter, som kattemynte, er uimotståelig for kattene. En indoor katten har de samme instinktivt å chew på planter. Ta skritt for å gjøre plantene mindre attraktiv for kattene. Dekk jord med småstein eller store glassperler å hindre katter trukket å grave i sølen. Installere anlegget kroker eller hengere foran windows å komme planter en katter utilgjengelig. Dryss blader de har allerede tygd med chili pulver eller cayenne pepper for å motvirke tygde vaner.