Dårlig lukt fra dusjen renne

September 5

Dårlig lukt som kommer fra en dusj vanligvis kommer fra problemer i rørene, men det er ikke alltid tilfelle. For å bli kvitt dårlig lukt som kommer opp fra en dusjen renne, må du først bestemme plasseringen som lukten er opprinnelse.

Lukt fra rør og inventar

Når du prøver å finne kilden til en dårlig lukt fra en dusjen renne, begynn med avløp og våtromsinnredning. På grunn av fuktighet og varme er dusj fixtures utsatt for utviklingen av mold, som ofte vises i synlige områder av dusjen, som på dusjhode og stopper. Dusj rør seg er utsatt for en Slim som danner fra organisk materiale til stede i dusjen, som vanligvis finnes i avløpet området.

Rengjøring avløp og toppen av røret

Bli kvitt en dårlig lukt fra dusj renne er en ganske enkel prosess, men det kan være arbeidsintensiv avhengig av hvor i rørene lukt kommer fra. Begynne rensning rørene ved å fjerne den avløp stopperen og rengjøring stopperen rengjøringsbørste og såpe. Rengjør avløpet og røret rett innenfor avløpet soaping rør pensel og skrubbing innsiden av avløp og rør. Vil du la vannet kjøre et minutt å skylle det løsnet slimet ned i avløpet.

Rengjøring dypere i røret

Når lukten ikke avta etter rengjøring avløp stopperen, innsiden av avløpet og øverste del av røret dusj, må du få dypere inn i rørene. Leie en pipe slange og slange i avløpet. En pipe slange vil bryte opp slim som kan ha dannet dypt i rørene. Avløp slangen har også muligheten til å snag tresko, bryte dem opp og trekke dem fra rørene når det er nødvendig.

Fjerner eksterne lukt

Hvis du rengjør avløp inventar, innsiden av avløp og slange dypere inn i rørene og lukt restene, kan lukten ikke komme fra avløpet selv. Fuktigheten kan bryte opp stoffer som forårsaker lukt og gjøre lukten mer fremtredende, som kan oppstå når vannet går, gjør du tror avløpet er kilden. Så hvis rengjøring ikke bli kvitt lukten, se etter eksterne kilder. Hvis du ikke finner noen kilde på lukt, bør du ringe sanitære avdelingen i din by å sikre lukten ikke kommer fra kloakken.