Dårlig hage ormer

January 4

Dårlig hage ormer

Gartnere finne ofte ormer og ormen som larver i sine hager og verft. Mange larver og Larvene er forvekslet ormer. Disse skadedyr skade ofte hageplanter og vegetabilske avlinger av fôring på anbud deler av planter.

Typer

Kål loopers fôr ofte på grønnsaker som grønnkål, salat, tomater og neper. Lysegrønne i fargen, kål loopers har også lysegrønn striper nedover ryggen. En annen felles hage skadedyr er cutworm, som kuttet planter på sin base. Cutworm larver gjøre mest skade til hagene og mate aktivt natten. Landskap planter kan utvikle bagworm infestations. Denne pest spinner silkeaktig poser, som henger fra verten treet. Einer, cedar og pine er favoritter av bagworms.

Effekter

Larver forårsake betydelig skade planter ved å tygge på blader, stengler og frukt. Effekten av fôring Larvene er tydelig i vekstsesongen. Bagworms kan stripe landskap trær og planter i en kort periode. Bagworm egg klekkes i mai, og Larvene begynne fôring på planter.

Kontroll

Grønnsakshager nytte av visse insekter, som er naturlig rovdyr som kontrollerer larver av fôring på dem. Unngå å bruke insektmidler så predatorer er tallrike. Bagworm angrep krever imidlertid ofte insektmidler å forhindre alvorlig skade. Bruke insektmidler i juni, når Larvene er små for best resultat.