Dammen min gård holder ikke vann

March 10

Dammen min gård holder ikke vann

Gården dammer kan være vanskelig å vedlikeholde. Grunnforhold og vannkilder bør vurderes nøye på forhånd. Et vann oppbevaring problem er vanligvis resultatet av mye sand og grus i din jord. Tilgang til en naturlig vannforsyning som en bekk eller en bekk som kan hjelpe feed dammen kan også være avgjørende å holde vannstanden høy nok. Hvis din ' stakk med dårlig jordsmonn og ingen vannvei for kontinuerlig strøm, kan du bruke bassenget fôr eller ark av gummi linje dammen bunnen og hindre lekkasjer og høy drenering.

Instruksjoner

•Vent problemet tjern tørke helt før du gjør noen forsøk på å fikse drenering problemer. Ta spesielt merke til hvor bassengene og hvor det tørker raskt som det drenerer. Gå rundt på gulvet av dammen og undersøke jord. Hvis det er sand eller grus fôr problemområder, er den viktigste gjerningsmannen forårsaker overdreven drenering.

Finne eller kjøpe noen leire eller klumper skitt. Leire er det beste materialet du kan bruke til dammen hvis det er tilgjengelig og/eller rimelig nok for deg å få nok til å få jobben gjort. Selvfølgelig hvor du bør bruke, avhenger av størrelsen på dammen du vil opprette. Hvis du må bruke skitt, unngå alt med noe sand, grus eller mange steiner i. Hvis du kan fange en håndfull av skitt og oppretter en solid klynge ut av det, er du på rett spor.

•Apply din leire eller skitt med spade og trillebår, sprer det med metall rake for å gjøre en strømlinjeformet, selv overflaten. Bruk hageslange til spray noen gjenstridige klumper i leire som er vanskelig å jobbe i en aften belegging. En lys tåke på din munnstykket er best. Dekke hver kvadrat tomme av dammen bunnen og fjæra med lys belegg først, og deretter tamp den med en komprimering verktøy eller en industri-type kompakt. Bruk baksiden av spade til å komprimere skitt til noen røffe kanter rundt fjæra. Når hele området er belagt og komprimerte, spray en lett tåke ved sluttproduktet og gjenta den samme prosessen. Gjenta til du har en holdbar, tykke lag av svært kompakt materiale som dekker hele dammen gulvet og fjæra.

•Bruk ditt basseng fôr eller gummi sheeting hvis du har en relativt liten dam å arbeide med og uten tilgang til ugjennomtrengelig jord eller leire supplere din dårlig grunnforhold. Starte legging gummi fra utenfor fjæra og arbeide mot midten av dammen gulvet og gå rundt på fôr som mulig. Hvis du må lime strimler sammen og ikke har en sammenhengende stykke liner for hele dammen, bruk vanntett lim eller epoxy for å bånd hver stripe til neste. Bruke tung stein langs fjæra for å holde duken på plass mens du angir det i og arbeide med den. Du kan flytte disse stein noen samtidig senere og begrave duken hvis du foretrekker. Bruke vannslangen i hagen og fylle dammen sakte, leter bobler som kan tyde på et hull, en løs søm eller en tåre du må rette før du fyller hele dammen igjen.

•Fyll når dammen helt og prøver å koble en nær vannkilde til den. En liten bekk fungerer best for de fleste dammer. Ta deg tid til å installere en innløpsrøret som du kan skjermen eller lukke når du må.