Daglig organisasjon Tips

July 14

Daglig organisasjon Tips

Organisasjonen tar tid, men mer tid er bortkastet, oftere, når prøver å finne et element tapt i en uorganisert hus. Tiden bortkastet i jakt etter elementer kan lagres ved å legge noen ryddighet og strukturen til ditt hjem. Alle i husholdningen bør bidra til gjør organisasjon tips du innlemme i din daglige rutine arbeid.

Skuffeinnsatser

Mange boliger har rotete skuffer. En løsning skuff rot er Skuffeinnsatser. Skuffeinnsatser skille skuffen i avdelinger, gjør organisasjonen raskt og enkelt. De kan kjøpes for å passe bestemte størrelsen på skuffen. Når skuffene vært organisert, passer alle i husholdningen setter ting tilbake der de hører hjemme.

Hyller og kurver

Hyller og kurver i skap å holde ting ryddig. Skap under synker, bør rengjøring forsyninger bli pent lagret i oppreist stilling i hyllene å hindre dem tipping og lekker. Plastikk-belagt metall kurver fungerer bra når luftsirkulasjon er viktig, som i en lin skapet.

Coat Rack

En coat rack er en plassbesparende tillegg til et hjem som ikke har et skap ved inngangsdøren. Det er like enkelt å sette frakker og jakker på en krok som det er å kaste dem på gulvet eller drapere seg over en stol. Veggmontert strøk stativer er mindre enn frittstående versjoner, og de spare plass.

Spice Keeper

Tradisjonelle krydder stativer er ikke god lagringsalternativer fordi de tar opp verdifull plass og ikke imøtekomme alle beholder former og størrelser. Et alternativ til et krydder rack er å kjøpe magnetiske strimler og lim magnetbånd. Montere en magnetbånd stripe i et skap og påføre selvklebende magnetbånd for nesten alle størrelse krydder beholderen. Krydder beholderen vil følge stripen og være ute av syne.

Daily Mail

E-post kan være en stor kilde til rot, spesielt hvis du tillater det å samle på ett sted, dag etter dag. Hver dag, når du plukker opp dagens post, Tillat ikke deg å sette den ned med mindre du setter det på de riktige stedene. Dette kan bety regninger gå inn en kurv på skrivebordet og kupong flyers i en skuff i kjøkkenet; Dette betyr alltid søppelpost går rett i søpla.

Sjekkliste

Opprettholde en sjekkliste over rutineoppgaver vil bidra til å holde hjemmet organisert daglig. Krysse av hver aktivitet som du fullfører den. En etablert rutine vil gjøre det mindre sannsynlig at du glemmer å gjøre noe. I tillegg kan rutiner utformes til å håndtere de mest uønskede delen av et ork først, slik at det ut av veien. Enklere oppgaver kan deretter oppnås med fred i sinnet at verste er over.

Låst beholdere

Organisering av hjemmet kan også være et spørsmål om sikkerhet. Kjemikalier bør holdes unna barn i låst skuffer og skap. Våpen skal låses til tider. En pistol trygt er en ideal for sikker lagring av våpen og ammunisjon.