Dag liljer som blomstrer hele sommeren

December 11

Dag liljer er et lite vedlikehold hage blomst med sommer utholdenhet. Mange av 50.000 dyrket varianter fortsatt blomstrer fra juli til August og September hvis været er mildt. Blomstene blomstrer i hver farge, men blå og kronbladene er spyd-formet, avrundet, ruffled, stjerneformet, flekkete, lagdelte, skyggelagt i midten, og på toppen det hele av, de lukter fantastisk. Plante dag liljer driver og banker for maksimal effekt, og farge-match dem i huset eller hagen.

Aprikos/Orange varianter

Siloam dobbel Classic er en langvarig dag lilje som er en favoritt for lys peachy fargen, flere ruffled roseblader, hardførhet og sterk duft. Det er en flere prisbelønte cultivar utseende og ytelse og spres raskt. 2010 alle-amerikaner Dagliljer vinneren, leketøy Cameo, vant for å være en rosa-aprikos, uniform blomstrer med en chartreuse hals som blomstrer midten sent sesongen og gir en god, rask spredning bunndekkende. Aprikos glitrer er en glitrende aprikos re bloomer som blomst i fem måneder, selv i varme, tørke eller høy luftfuktighet. Prinsesse Irene er en stjerne-formet lyse oransje blomst, 5 inches i diameter, som blomster overstrømmende fra midtsommer vanskelig frost.

Gul varianter

Stella De Oro er en kremet gul dag lilje med avrundet petals gruppert tett i en sirkel og alle-sommeren blomstrer. Det er den opprinnelige dyrket for gjenta blomstring og bestselgende dag lily gjennom tidene. Svart-eyed Stella er en dag lilje med en mer tradisjonell stjernefigur i middels gule med en blek rødbrun hals. Den blomstrer helt til den første frosten, og overlegen ytelse laget det en All-American Dagliljer vinner. En annen All-American Dagliljer vinner er imponerende gule smurte Popcorn som blomstrer fra 60 til 150 dager i året.

Rosa/rød varianter

Jordbær Candy er en lys rosa re bloomer med en tung rødlig rosa hals og ruffled kantene på sine krøllet tilbake kronblader. Det er svært populære på grunn av en høy bud teller og 12 uker med karakteristiske blomster som utfører pålitelig fra Florida til Minnesota. Dobbel-petaled, ruffled, sjokolade-rød natt Embers begynner å blomstre i juni, og fortsetter i August. Blomstring er uvanlig dyp fargen er satt av ved en fin hvit kant på hvert kronblad. Sir Modred er en gigantisk, sort-rød re bloomer med levende orange-gule hals, sterk duft og visne-bevis coloring som en can't-savner i hagen.

Lavendel/lilla varianter

Lavendel Stardust er en 5-tommers blomst med en dyp lavendel, grønn hals og tungt ruffled kanter. Det er svært hardfør i varme og fuktighet. Dristig Deception er en to-tone, avrundet, ruffle kanter blomst som en kremet lilla rosa med en ekte lilla hals som dekker halvparten blomsten og en matchende pie skare ruffle kanter kronbladene. Den store, 5-tommers blomster blomstre og re blomstre kraftig under midtsommer. Russiske Rhapsody er en spiky iriserende lilla blomst 6 inches tvers som ikke vil i varme og re blomstrer i uker. Prærien blå øyne er en blå-lilla med en gul hals som blomster produktivt og gjør nye planter i brukt skulderbladet.