Da druene modnes på vintreet?

January 6

Drue er en vining anlegg som produserer blå, lilla, rød eller hvit bær. Wild drue er et vanlig syn langs hekker, fencerows og høyt i trærne i store deler av landet. Mens mange European varianter har blitt brakt til USA, har ingen vært tåle skadedyr og sykdommer vanlige til Nord-Amerika. Løsningen ble hybridisering, noe som resulterer i utallige drue kultivarer som modnes på ulike tidspunkter, produserer frukt for spise, juice, syltetøy og gelé og vin.

Anlegget

Anlegget er en viltvoksende vintreet, og må støttes og utdannet hvis dyrkes for en beregnet innhøsting. Mange ville druer er utilgjengelig på grunn av høyder som de klatre. Trening en vinranke å klamre seg til en menneskeskapte struktur, enten en arbor eller en høy strekk wire "gjerde", krever at det andre året to sterkeste canes velges og noen andre skudd skjæres bort. Tillate noen skudd å vokse ca 4 fot opp fra bakken, og knytte disse skudd til støtte ved stadig sjekke på dem og guiding dem å fange inn det som de vokser. Samtidig kuttet noen blomster å hindre vintreet bære frukt. Tredje året bør se en veltrent grapevine som tillates å bære frukt.

Bestemme modenhet

Forteller om druer er moden for å ta kan være litt vanskelig. De endre farge fra grønt til modnet farge før frukt faktisk er moden for å spise. Derfor, i motsetning til de fleste bær, fargen er ingen indikasjon på beredskap. Store vingårder bruker en refractometer for å måle hvilket sukrose bær, tar gjetting ut av drue harvest. Bakgården dyrker med en vinranke eller to kan bruke berøring og smak til å fastslå modenhet. En modnet drue mister noe av sin fasthet, og smaker søt. Når du klippe i en fullt moden drue, bli frø inni brun grønt.

Innhøstingen

På grunn av det brede utvalget av druer og deres ulike økende krav, kan druene modnes før Labor Day før den første drap frosten. Pass på ikke å plukke druer for tidlig; i motsetning til mange andre frukt vil ikke modnes gang plukket, og når bladene dør på anlegget, ingen ytterligere modning foregår.

Deling

Mens druer ikke lider mange insekt skadedyr, er de foretrukket av mange ville dyr, spesielt fugler. Vaskebjørn, kosten og skunks også glad i tunge klynger av frukt. Den bare avskrekkende for fuglene er netting eller ved enkelt vines, en papir sekk plassert over modning klynger og knyttet løst til stammen gjør utslaget. Siden druer ikke absorbere sollys direkte, men gjennom plantens blad, blir lukket verken haster eller boder modning, og kan beskytte dem fra dårlig vær ved å holde skins fra splitting åpne. En enkelt strand med elektrisk gjerde wire plassert 6 inches av bakken kan hjelpe holde vandrende dyr i sjakk.