Cuprinol spraybare pluss gjerde behandling

November 30

Cuprinol spraybare pluss gjerde behandling

Cuprinol er et Storbritannia tre flekker og konserveringsmidler som har eksistert i mer enn tre fjerdedeler av et århundre. Cuprinol spraybare pluss gjerde behandling er en del av en rekke nye produkter utgitt siden 2005. Det har holdt selskapet konkurransedyktig i markedet med sitt løfte om en rask måte å beskytte din tregjerde fra elementer.

Om produktet

Cuprinol spraybare pluss gjerde behandling omfatter voks, algicides og ultrafiolett blokkere i formel. Voks opprette en buffer mellom tre og elementene, beskytte gjerdet fra været er ødeleggende kraft. Algicides holde alger fra vokser på tre og UV-blokkering bremser solens farge-avblomstring bevirke på gjerdet.

Miljøfarer

Cuprinol spraybare pluss gjerde behandling inneholder N'-Tert-Butyl-N-Cyclopropyl-6-(Methylthio)-1,3,5-Triazine-2,4-Diamine. Ifølge produktets sikkerhetsdatabladet er kjemiske farlig for vannlevende organismer, med potensial for forårsaker varige skader.

Sikker håndtering

Produktets sikkerheten litteratur anbefaler at du bruker en respirator under påføring av Cuprinol spraybare pluss gjerde behandling for å unngå innånding sin tåke. I tillegg bruke briller og hansker laget av materiale som beskytter huden din fra kjemikalier.

Hvordan du bruker den

En selger anbefaler å bruke Cuprinol spraybare pluss gjerde behandling med merkevaren gjerde sprøyta eller makt sprøyta. Gjerdet sprøyta er under trykk, og har en manuell pumping systemet mens makt sprøyta er et batteridrevet verktøy som kommer med en rechargeable akkumulator.

Hvorfor behandle tre

Tre er organisk materiale og derfor utsatt for forfall. Stain din gjerdestolper før begrave dem i jord, hvis mulig. Som et faktum forklarer ark utgitt av University of Wisconsin utvidelsen i Madison, råte er et alvorlig problem underjordiske fordi fuktigheten ikke vanligvis tørke helt, oppmuntrer veksten av organismer som lever på tre. Behandling er ikke en permanent løsning, men det tetter overflaten av innlegg for en tid, utvide deres liv.