Croton anlegget informasjon

December 31

Croton anlegget informasjon

Croton anlegget er en tropisk plante som finnes i deler av Australia, Florida, South Sea-øyene og Java. Den har store grønt løv som kan utføre på striper av gul, rød og oransje. Crotons er stort, raskt voksende planter som gir skygge og farge til landskap og veikanter i sandstranden toner i tropene.

Funksjoner

Croton har enorme blader oppretter en tykke blader cover på anlegget. Ved basen har croton en tykk koffert som er vanligvis dyp grønn med en mulig bark som dekker. Noen crotons vil blomstre, men det er sjelden, og mange av blomster er ikke så attraktiv som bladverket kan være. Bladene tar på en blanding av farger, inkludert grønt, gult, rødt, oransje, lilla og rosa. Disse fargene kan være alene, stripete, vises som en sunburst design eller en fakling stil på hvert blad.

Typer

Det er flere typer croton planter. Den brede blad croton har store, brede blader som overskygger anlegget. De fleste av tunge løvverk blir på toppen av anlegget også. Eikeløv croton er karakteristisk i hvordan det tett ligner strukturen og utformingen av ekte eik blad. Spiral bladet croton har blader som er vridd i enten venstre eller høyre retning eller delvis. Recurved blad croton har en av de begrensede blad stilene i at bladene krøllen tilbake over seg.

Størrelse og beskjæring

Croton anlegget kan nå høydene av 8 til 10 fot når gitt rikelig med vann, sol og oppholds røttene. Croton kan fortsatt som et lite hus anlegg, rundt 3 til 5 fot høy, når som finnes i en pott innendørs. I hagen eller liggende, vil croton nå maksimal høyde og innhente plassen det bor.. For å kontrollere veksten, bør beskjæring gjøres med jevne mellomrom, eller for ødelagte blader. Nedsette en tredjedel av anlegget våren og vente på ny vekst å begynne. Du kan også knipe av noen nye blader å oppmuntre en tykkere vekst og fyldigere anlegget.

Fordeler

Croton er en hardfør plante som er meget holdbart og bærekraftig. Hvis du har glemt vann eller gjødsle planten, selv om jord tørker opp betydelig, anlegget vil mest sannsynlig fortsatt overleve. Du kan vente til skitt er helt tørre før vanning hele og gjødsling er nyttig, men ikke nødvendig. Det eneste å se på når tending å en croton, er at temperaturen holdes over 60 grader F. Dette anlegget er en tropisk plante som mister bladene etter en smak av kaldt vær. Croton vil ikke overleve gjennom frost heller.

Naturlig skadedyr

Edderkopp mite er en naturlig pest av croton. Skjerv har en pisk som munn som forlater flekker eller små flekker på bladene av croton. Etter midd feed, er stedet så igjen for å svekke blad av avledet det verdifulle næringsstoffer og fuktighet. Insektmidler vanligvis drepe spider mites' naturlige predatorer, derfor, kan øke risikoen for en voksende infestation. For å kontrollere edderkopp mite, kreves det en miticide. Miticide vil ikke angripe egg, så du må bruke to uker.